11.2.12

Ένας πρώτος σχολιασμός για την ομιλία Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Δεν πείθει πλέον κανέναν, ούτε και τους πιο πιστούς οπαδούς του! Οι συνεργάτες είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού, ενώ οι βουλευτές που έχουν μπει στο κάδρο μαζί του, θα γνωρίσουν ταπεινωτική ήττα στις εκλογές που έρχονται. Ο Γιώργος Παπανδρέου πάντως συνεχίζει να προκαλεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο ίδιος έκανε ακόμα έναν απολογισμό της θητείας του, ενώ σε δραματικούς τόνους και με έντονο απολογητικό ύφος έκανε αναφορές στις επιλογές του εκτιμώντας ότι έχει δικαιωθεί σε όλα (!) και ότι περιμένει να δικαιωθεί τώρα και … ιστορικά!!!
Παράλληλα με την φράση «δεν δέχομαι διαχωρισμούς, πρέπει να ψηφίσουν όλοι» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας για την ψηφοφορία της νέας δανειακής σύμβασης.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/2/12 13:38

    Αντιγράφετε βλακείες εκδοτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αντιγράφουμε τίποτα! Προσωπική μας άποψη για τον πρόεδρο ενός κόμματος που δεν υπάρχει πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/2/12 17:02

    Αυτό το είπαν κι άλλοι και το ήθελαν κι άλλοι παλιότερα και για τον πρόεδρό του και για το πασοκ.Και την πάτησαν μεγαλοπρεπώς, μην λέτε μεγάλες κουβέντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.