11.2.12

Ανοιχτή επιστολή Εργατικού Κέντρου Έβρου προς τους βουλευτές για την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης

«Εάν θέλετε να εκφράζετε τους Έλληνες εργαζόμενους, τους Έλληνες πολίτες, σας καλούμε να μην ψηφίσετε το νέο Μνημόνιο», αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή του προς τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου.
Με την επιστολή υπενθυμίζεται στους βουλευτές ο κατάλογος με τα 11 μελανότερα σημεία που περιλαμβάνει για τους εργαζόμενους η νέα δανειακή συμφωνία αλλά και η δέσμευση να ληφθούν νέα επώδυνα μέτρα για το Ασφαλιστικό και το Μισθολογικό.
«Είναι η ίδια αδιέξοδη πολιτική που μας οδήγησε στην τραγική πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες», υπογραμμίζει το Εργατικό Κέντρο Έβρου, στέλνοντας το μήνυμα στους βουλευτές που σκέφτονται να υπερψηφίσουν την Κυριακή τη νέα δανειακή συμφωνία με τους δανειστές, ότι ο Ελληνικός λαός δεν θέλει τέτοιου είδους σωτηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.