29.2.12

Στο Υπουργείο οι κτηνοτρόφοι της Ροδόπης


Αποφασισμένοι να συμμετέχουν και οι ίδιοι στην πανελλαδική κινητοποίηση της 6ης Μαρτίου είναι οι κτηνοτρόφοι της Ροδόπης παίρνοντας μέρος στην συμβολική κατάληψη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ροδόπης Θεολόγου Μαργαρίτη, οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τις χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων που παράγουν και το υψηλό κόστος παραγωγής, κυρίως λόγω των ακριβών ζωοτροφών που προμηθεύονται.
Παράλληλα, όπως τόνισε ο ίδιος, διαμαρτύρονται και για την αφερέγγυα στάση των εμπόρων που προμηθεύονται το γάλα τους, οι οποίοι αρνούνται να καταβάλουν έγκαιρα το αντίτιμο.
«Αν στηριζόταν σωστά η κτηνοτροφία από την πολιτεία θα αποτελούσε επαγγελματική διέξοδο για τους άνεργους νέους σήμερα» δήλωσε ο κ. Μαργαρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.