16.1.12

Ο Στυλιανίδης δεν «βλέπει» καμία ... κωλοτούμπα της ΝΔ

«Κάναμε ένα βήμα πίσω για να μείνει το κράτος όρθιο, αλλά δεν κάναμε κωλοτούμπα με το μνημόνιο», λέει στον Real FM ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Μιλώντας στο Νίκο Χατζηνικολάου ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ επανέλαβε ότι το κόμμα του αποφάσισε να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου βάζοντας το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό ή το προσωπικό!!!

«Κάναμε ένα βήμα πίσω για να μείνει το κράτος όρθιο αλλά δεν κάναμε κωλοτούμπα με το μνημόνιο γιατί το διακύβευμα δεν ήταν η πολιτική με την οποία διαφωνούσαμε αλλά με την παραμονή της χώρας στο ευρώ», ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης αναφερόμενος στην επιλογή Παπανδρέου να εγείρει θέμα δημοψηφίσματος.
«Κάναμε ότι κάναμε για να μη διακινδυνέψει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών θεσμών η χώρα που είναι μία πολιτική επιλογή του αείμνηστου εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή», πρόσθεσε.
Δεν υπάρχουν τελικά εκεί στη ΝΔ…

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.