11.1.12

Στο Παρίσι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης σε τουριστικές εκθέσεις στα Βαλκάνια αλλά και την Ευρώπη.
Ήδη σήμερα με πρωτοβουλία του ΕΟΤ, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ συμμετέχει σε έκθεση στο Παρίσι με προβολή υλικού της περιοχής, στο πλαίσιο της έκθεσης των μνημείων του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μουσείο του Λούβρου.
Ακολουθεί συμμετοχή στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κωνσταντινούπολης, «ΕΜΙΤ 2012», από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/1/12 19:38

    από FONI RODOPIS Προκηρύχθηκε η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του δημοτικού θεάτρου όποτε οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τις σχετικές αιτήσεις. Δυστυχώς με τις παρεμβάσεις ανθρώπων του κομματικού μηχανισμού επιλέχθηκε άτομο εκτός Κομοτηνής ενώ αποκλείστηκαν υποψήφιοι ντόπιοι επιστήμονες με πτυχία και ανάλογη εμπειρία γύρω από τα καλλιτεχνικά. Το Δ.Σ. του θεάτρου υπό την κυρία Μαλαμίδου όπως φαίνεται δέχτηκε τις παραινέσεις του κ. Μπένου που «φύτεψε» τον εκλεκτό του στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή. Έτσι, ακόμη μια φορά αφήσαμε δικά μας παιδιά χωρίς προστασία και το δικαίωμα της εργασίας για το καλό των κομματικών φιλών και των ευνοούμενων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.