20.1.12

Μετά τον Εφραίμ … πάει κι ο Σαμαράς στον Πούτιν

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει, από τις 25 έως και τις 27 Ιανουαρίου, επίσκεψη στη Ρωσία.

Μεταξύ των συναντήσεων του, στις 26 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας, Vladimir B. Putin.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/12 16:59

    Γιατί να μην πάει; Αφού του έδωσε άδεια ο Νετανιάχου. Τώρα θα μου πείτε πώς ο ελληναράς κολλητός του ΦΑήλου χαριεντίζεται με τους ...εβραίους και με έναν τύπου (Πούτιν) που παρεμβαίνει σε εσωτερικά μας θέματα (Εφραίμ) ε, τι να κάνουμε, είναι θέμα εντίμου βίου. Ο Σαμαράς βρε κουτούτσικα παέι για να παλέψει. Ο άλλος της Μάργκαρετ πήγαινε για το θεαθήναι ή για να πάρει οδηγίες. Δεν μπορεί. ΈΤσι θα είναι. Μα το είπε ο Αντιφωνητής. Μα το λέει το antinews και το parapolitika. Για να μην πω ότι το υπονοεί κιόλας η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η Αυριανή και το ... περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ. Άντε να κάνουν και ένα γκάλοπ να το επιβεβαιώσουν. 95% Ελληναράς ο Σαμαράς (με υπασπιστή τον Τσίπρα) και προδότης ο Γιωργάκης και όλο το ΠΑΣΟΚ. 5% είναι πιο ήπιοι, λένε "μήπως να το δούμε καλύτερα αλλά μάλλον δίκιο έχετε, δενέχω γάλα για το παιδί μου άρα προδότης ο Παπανδρέου, καλά τα λέτε βρε".

    Πσσσσστ, Αντωνάκη, όσο κι αν προσπαθείς θα στη φάει την αρχηγία ο ... Καμμένος!!!

    Ο Στυλιανίδης; Ποιος Στυλιανίδης βρε. ΚΑμμένος και τα μυαλά στα κάγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/12 17:20

    Ωραία, θα μας σώσει το "ξανθόν γένος". Χχαχχαχαχαα

    Να μην ξεχνάμε:

    1. Όπως έσωσε ... Σερβία!!!!
    2. Όπως μας έσωσε τον Παπανδρέου (δεύτερος έρχεσαι Αντωνάκη, πρώτος πήγε στον Πούτιν ο Παπανδρέου για βοήθεια αλλά πήρε να μην πω τι)
    3. Καλύτερα μην πας Αντωνάκη. Θα σου ζητήσει αποζημιώσεις. Ξέρεις πόσοι ρωσοκτόνοι επό 20 έτη ξέσκιζαν Ρωσίδες; Εμείς ζητάμε αποζημίωση για 3 χρόνια κατοχής από τους Γερμανούς; Να δεις τι θα πληρώσουμε αν ζητήσουν αποζημίωση Ρώσοι, Ουκρανοί, Μολδαβοί, Βούλγαροι, Τσέχοι, Ρουμάνοι για την άλλη τη σύγχρονη γαμοκτονία των κοριτσιών τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.