23.1.12

Έπαινο εξωστρέφειας για επιχείρηση στην Ροδόπη

Έπαινο «Εξωστρέφειας» έλαβε η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο πλαίσιο της απονομής βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος».

Πρόκειται για προσπάθεια τιμητικής αναγνώρισης των μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν το 2011, ενώ όπως υπογράμμισε ο κ. Πέντζος μέσω της βράβευσης ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος θέλει να επισημάνει ότι υπάρχει ελληνική αξία και ποιοτική παραγωγή.
«Δεν υπάρχουν άλλες αντοχές στις επιχειρήσεις. Η χώρα χρειάζεται τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν την ψυχολογία όλων και θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι μπορούμε να προοδεύσουμε.
Γι’ αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανάδειξη έστω και την ύστατη στιγμή της ελληνικής αξίας», είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.