23.1.12

O Iατρικός Σύλλογος Έβρου ενημερώνει για τον ΕΟΠΥΥ

Δωρεάν , μπορούν να επισκέπτονται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, (ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΤΥΔΚΥ), τα πολυϊατρεία και ιατρεία του Οργανισμού, (Μονάδες Υγείας, πρώην ΙΚΑ) κατόπιν ραντεβού μέσω του 184.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, οι ιατροί που συνεβλήθησαν με τον ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να εξετάζουν μέχρι εξαντλήσεως 50 ραντεβού εβδομαδιαίως χωρίς οικονομική υποχρέωση των ασφαλισμένων, ωστόσο ο ασφαλισμένος που θα κλείνει ραντεβού με τον συμβεβλημένο ιατρό του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να διασαφηνίζει εάν θα εξεταστεί εντός του αριθμού των ασθενών που δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά.
Δικαίωμα συνταγογράφησης έχουν όλοι οι μη συμβεβλημένοι αλλά πιστοποιημένοι ιατροί, που διατηρούν ιδιωτικό ιατρείο.
Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι ιατροί που μέχρι 31/12 είχαν συμβάσεις με τα ταμεία (ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΤΥΔΚΥ, ΟΓΑ), καθώς και όσοι ιατροί πιστοποιήθηκαν ή θα πιστοποιηθούν στο μέλλον για να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.