23.1.12

Διαμαρτυρία για κατάργηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένος Θάσου

Την αντίθεση της διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στο ενδεχόμενο κατάργησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένος της περιοχής, εκφράζει σε επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς.

Όπως αναφέρει, μια τέτοια εξέλιξη «θα υποβαθμίσει το λιμάνι της περιοχής σε μία περίοδο όπου μία σημαντική διέξοδος για τον απεγκλωβισμό της τοπικής οικονομίας από την κρίση είναι ο τουρισμός».
Ο κ. Γρανάς δηλώνει πως η ύπαρξη έστω ενός πυροσβεστικού κλιμακίου στο λιμάνι της Καβάλας αποτελεί βασική προϋπόθεση και για να υπάρχει όφελος από το έργο τοποθέτησης πλωτών μαρίνων, προϋπολογισμού 5.200.000 ευρώ, που έχει ξεκινήσει στον τόπο η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και καταλήγει τονίζοντας πως «η εξοικονόμηση χρημάτων και πόρων μπορεί να γίνει και με ποιο απλές δράσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.