23.1.12

Στην Κομοτηνή για τον χορό της ΝΟΔΕ Ροδόπης ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος της ετήσιας εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Ροδόπης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 20:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Ξενία, στην Κομοτηνή.

Παράλληλα, η ΝΟΔΕ Ροδόπης γνωστοποίησε με ανακοίνωση της ότι λόγω πένθους η Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ δεν θα παραστεί στην προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/1/12 19:52

    Δε βλέπω σχόλιο του ... παπάρα ... φωνητή και πόσο κουνιούνται τα παπάρια του για αυτό το θέμα με το ξενία και την πίτα της ΝΔ και τον ερχομό Λυκουρέντζου (ταρατατααταατζούμ!)

    Μάλλον έχει διαλέξει δικομματικό στρατόπεδο. Υπό άλλη ανάγνωση, αδιαφορεί για τη ΝΔ επαληθεύοντας ότι πολιτική στην Ελλάδα είναι το ΠΑΣΟΚ. Οι άλλοι υπάρχουν σε σχέση με την τοποθέτησή τους με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.