16.1.12

Ολικός παγετός μέχρι την Πέμπτη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

«Άσπρη» μέρα είδαν οι κάτοικοι της Ροδόπη, καθώς η χιονόπτωση της Κυριακής ήταν έντονη και σε μεγάλο βαθμό. Το καιρικό φαινόμενο ξεκίνησε από τις 5 το απόγευμα και συνοδεύτηκε με παγετό, κάνοντας δύσκολη τη διέλευση των πολιτών και οχημάτων στους δρόμους.
Οι ρίψεις αλατιού ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, αλλά και μέσα στην πόλη στα επικίνδυνα σημεία και στα πεζοδρόμια, ενώ τα μηχανήματα παραμένουν επί ποδός, για να παραμείνει ανοικτό το δίκτυο.
Από τον Διευθυντή της Πολιτικής Προστασίας ΑΜ-Θ, Κώστα Χουβαρδά, τονίσθηκε ότι τις επόμενες μέρες, μέχρι και την Πέμπτη θα σημειωθεί ολικός παγετός και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται είναι από 0 έως -3.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/1/12 13:53

    Ειναι η μονη περιοδος που ειμαι ησυχος,και αυτο γιατι ειναι ο Αρης Γιαννακιδης επικεφαλης.Αμεσες παρεμβασεις,οπως, οταν ηταν Νομαρχης.Γνωριζει πολυ καλα να ενεργει σε τετοια ακραια καιρικα φαινομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.