24.1.12

Στην Κομοτηνή ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης

Στα πλαίσια της περιοδείας του που αφορά ενημέρωση των συναδέλφων μηχανικών για τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον κλάδο αλλά και τη χώρα γενικότερα, βρέθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 στην πόλη της Κομοτηνής, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Χρήστος Σπίρτζης.

Το πρωί, επισκέφτηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΤΕΕ-Θράκης Νίκο Παπαθανασίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη και το Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα για την ανάπτυξη της περιοχής της Θράκης.
Η Παντεχνική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (πρώην Νομαρχία) έγινε με πολύ μεγάλη προσέλευση των μελών του ΤΕΕ-Θράκης, καθώς τα θέματα είναι πολλά και ιδιαίτερα κρίσιμα για το μέλλον του κλάδου και την επιβίωση του επαγγέλματος του μηχανικού.
Τον κ. Σπίρτζη χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-Θράκης Νίκος Παπαθανασίου, εκ μέρους του Τμήματος και της Διοικούσας Επιτροπής, των Συλλόγων κατασκευαστών-μελετητών, και των Κλαδικών Συλλόγων των μηχανικών της Θράκης.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους τόνισε ότι η επίσκεψή του στη Θράκη, γίνεται στα πλαίσια της ενημέρωσης των μηχανικών για τις δραστηριότητες του ΤΕΕ και για το τι μέλει γενέσθαι τη νέα χρονιά όσον αφορά την καθημερινότητα των μελών του.
Δήλωσε ότι το Τεχνικό Επιμελητήριο, ξεκίνησε μία πρωτοβουλία να συντάξει μαζί με τα Περιφερειακά Τμήματα, ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη της χώρας «ώστε να μη βαδίζουμε είτε τυχαία είτε προς άλλο σχεδιασμό εξυπηρετώντας ντόπια ή ξένα συμφέροντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.