21.1.12

Οι αναποδιές δεν έχουν τέλος για τον Στυλιανίδη!!! Ματαιώνεται η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης;

Μετά την αποτυχημένη συγκέντρωση γυναικών της ΝΟΔΕ την περασμένη Κυριακή, όπου ομιλητής ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, φαίνεται ότι και η εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΟΔΕ, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, όπου ο Στυλιανίδης πόνταρε για να κάνει μια επιτυχημένη εμφάνιση, ίσως τελικά αναβληθεί.

Αρχικά διαχέονταν από τα γραφεία της ΝΟΔΕ και από τους συνεργάτες του βουλευτή Ροδόπης, ότι στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, με την ευκαιρία της έλευσής του για το συνέδριο της ΚΕΔΕ.
Τελικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ, ενημέρωσε ότι ο Σαμαράς θα επισκεφτεί την Ρωσία στις 25 με 27 Ιανουαρίου … και τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους! Απογοήτευση για τον Στυλιανίδη, αλλά και για τη ΝΟΔΕ Ροδόπης, που ευελπιστούσαν, ότι με αυτό το τρικ της διαρροής για δήθεν έλευση του Σαμαρά στην εκδήλωση κοπής πίτας θα μπορούσαν να πουλήσουν περισσότερες προσκλήσεις καθώς μέχρι σήμερα οι προπωλήσεις είναι απογοητευτικές.
Χθες όμως ήρθε η χαριστική βολή. Ο αιφνίδιος θάνατος του πρώην Υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη επέφερε παράπλευρες απώλειες. Και αυτό γιατί επίσημη προσκεκλημένη για την εκδήλωση της ΝΟΔΕ την ερχόμενη Παρασκευής ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, κόρη του αειμνήστου. Θεωρείται πλέον σχεδόν αδύνατο να παραβρεθεί η ίδια στην Κομοτηνή και σχεδόν βέβαιο η αναβολή ή και οριστική ακύρωση της εκδήλωσης.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/1/12 16:50

    ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝ...ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/12 20:13

    Ο Σαμαράς υποβάθμισε τον Στυλιανίδη, τον πήρε χαμπάρι και έφαγε πόρτα ο φέρελπις πολιτικός. Αν και χρημάτισε αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών ο Αντώνης τον έβαλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
    Τον κ. Σαμαρά πλέον στις συναντήσεις του με ξένους ηγέτες τον συνοδεύει ο υιός του Ψυχάρη ο «διπλωμάτης» Ανδρέας Ψυχάρης.
    Ο Στυλιανίδης περιορίσθηκε εντός των συνόρων της Ροδόπης για να πουλάει φθηνό πνεύμα, και πολύ του είναι.
    Ο ΔΟΛ μεγάλη ζημιά έκανε του κ. Στυλιανίδη. Τα όνειρά του να είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών πήγαν στράφι. Κρίμα που μετακόμισε στα βόρεια προάστια, ο εκ Ξυλαγανής πολιτικός για να μπεί στο κύκλο της elit.
    Στο άψε-σβήσε τη θέση του την πήρε ο Ανδρέας Ψυχάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/1/12 20:27

    Καλά πιστέψατε ότι ο Σαμαράς θα ερχόταν στην Κομοτηνή;
    Τερτίπι του Στυλιανίδη είναι. Αν πιάσει η διαρροή έπιασε, ονειρευόταν ότι θα καταξιωθεί αν έκανε την εμφάνισή του δίπλα στον Σαμαρά.
    Αφού ο Στυλιανίδης δεν είναι στον σκληρό πυρήνα του Σαμαρά δεν γνώριζε ότι ο αρχηγός της ΝΔ είχε ραντεβού με τον Πούτιν. Ούτε έξω πάει καλά ούτε μέσα πάει καλά ο Στυλιανίδης.
    Και να μην ταξίδευε στη Μόσχα ο Σαμαράς, πολύ θα το σκεφτόταν να έλθει στην Κομοτηνή, τζιζζζζ του κάνει η Κομοτηνή??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/1/12 19:10

    Ποιοι πάνε στη Μόσχα
    «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δύσκολο το ταξίδι Σαμαρά στη Μόσχα», μου εξηγεί παράγων της Συγγρού.
    «Η δυσκολία», διευκρινίζει, «ήταν η προετοιμασία του». Στο θέμα αυτό έπαιξε ρόλο ο βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου που και πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα-Ρωσίας της Βουλής είναι και στη Μόσχα πηγαινοέρχεται και Ρωσικά ξέρει.
    Ο Κεδίκογλου θα είναι στην αποστολή υπό τον Αντώνη ποτ αναχωρεί αυτή την εβδομάδα. Μαζί ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας-φαντάζομαι με την ιδιότητα του αντιπροέδρου-, ο τομεάρχης Εξωτερικών Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο συνεργάτης του Σαμαρά για θέματα επικοινωνίας, καθώς και ο Ανδρέας Ψυχάρης από το διπλωματικό γραφείο του προέδρου. Το τριήμερο στη ρωσική πρωτεύουσα αναμένεται ενδιαφέρον από κάθε άποψη.
    «ΝΕΑ» ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΟΚΟΣ Δευτέρα 23-1-2012

    ******************
    Piazza επαληθεύτηκες, έτσι είναι όταν έχεις πληροφόρηση από μέσα.
    Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, αν και «διαπραγματεύθηκε» κατά τα λεγόμενά του τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, δεν συμμετέχει στη αποστολή υπό τον Αντώνη Σαμαρά που αναχωρεί αυτή την εβδομάδα στη Μόσχα.
    Κρίμα? Έφαγε πόρτα. Διαπραγματευτής κατά τα λεγόμενά του, του αγωγού και να μην συμμετέχει στην αποστολή.
    Ο Ανδρέας Ψυχάρης……. Είναι η αιτία….ποιο φρέσκος……έχει και τα ΜΜΕ δικά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.