11.1.12

Έχετε προσέξει ότι ο Σαμαράς έχει το 90% των καταθέσεών του στο ... Βέλγιο;

Το να θέτεις θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας με τους δανειστές αποτελεί πολιτική επιλογή και πολιτικό επιχείρημα που άσχετα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος, έχει μια λογική.
Το να είσαι όμως αρχηγός κόμματος και σε μια κρίσιμη περίοδο για την εμπιστοσύνη στις τράπεζες και την οικονομία της χώρας και να διατηρείς το 90% των καταθέσεων στο εξωτερικό είναι αχαρακτήριστη πράξη.
Κύριε Σαμαρά, πιθανόν μελλοντικέ πρωθυπουργέ μας, γιατί διατηρείται το 90% των καταθέσεων σας, σε τράπεζα του εξωτερικού;
Ιδού το σχετικό link από την δήλωση πόθεν έσχες του πατριωτικότερου Αντώνη Σαμαρά.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/1/12 11:07

    Γιατί έτσι γουστάρει.
    Κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να καταθέτει τα χρήματά του σε όποια τράπεζα της Ελλάδας η του εξωτερικού επιθυμεί.
    Λογαριασμό θα σου δώσει?

    Βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/12 14:16

    Σιγά αμέσως θίχτηκες!!!! Λες και είσαι συνήγορος ...πορωμένος.
    Δεν κατάλαβα κακό είναι να δίνεις πληροφορίες για δημόσια πρόσωπα; Τώρα εξηγούνται γιατί οι της ΝΔ πολιτικοί (βλ. βουλευτές)δεν θέλουν να ανοίξουν οι λογαριασμοί τους εκτός Ελλάδος. Μάλιστα! Κατά τα άλλα λευτά υπάρχουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/1/12 14:40

    προς 11:07
    Ναι Λογαριασμό θα δώσει και δημόσια μάλιστα βάσει νόμου που ψηφίστηκε από τους ίδιους τους βουλευτές! Αλλά επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα πρώην πρωθυπουργός -τρομάρα μας- πρέπει όποιος θέλει να έχει πρόσβαση ή να τα μαθαίνει από τα ΜΜΕ. Δεν είναι κακό αυτό.
    Το θέμα είναι η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιείς για κάτι που δεν σε αφορά εκτός κι αν είσαι ο ίδιος θιγόμενος και το διαψεύδεις. Οπότε και πάλι με τρόπο μπορούσες να απαντήσεις με επιχειρήματα.
    Αυτές οι απαντήσεις που δίνεις και οι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφονται πάραυτα γιατί σου αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/1/12 17:23

    Λίγα λόγια ρε για τον αυριανό πρωθυπουργό τον έλληνα. Λίγα!!!

    Βρωμοπασόκια που δε βλέπετε τις πομπές σας ασχολείσθε με την ελπίδα του τόπου.

    Και ο ΠΑπανδρέου έχει αμερικάνικο διαβατήριο, αμερικάνα μάνα, πίνει ουίσκι, σκέφτεται αγγλικά, είναι προδότης, δεν καταλαβαίνει τον έλληνα, επίτηδες μας χαντάκωσε για να φάει κτλ. Φάτε την τώρα. Που τολμάτε να ασχολείσθε για γελοιότητες με τον Αντώνη το Σαμαρά το ΜΑκεδονομάχο.

    Χώρια που πέρασε με επιτυχία το στρες τεστ "Fa-ilos" της εταιρείας "Λαζαρίδης, Μαρκόπουλος, Μανώλης και ΣΙΑ Ο.Ε.", οπότε έχει εγγυημένη εντιμότητα και ευθύτητα και πατρωτισμό.

    Τσόκαρα, κουτσομπόληδες, ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/12 09:26

      Ο πατριωτισμός ορίζεται ότι όποιος έχει τις καταθέσεις του (90%) στις τράπεζες εξωτερικού; Κρίμα που το ΤΕΣΤ "Fa-ilos" το πέρασε με επιτυχία!!!
      Κορόιδο Έλληνα πως σας "δουλεύουν" μερικοί με τα ΤΕΣΤ και τις μ@λ@κιες που σας σερβίρουν οι διάφορες πληρωμένες εταιρείες για τα "φτιαγμένα" ΤΕΣΤ και τα πιστεύεται.
      Ξυπνήστε ρεεεεεεεεε!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/1/12 20:25

    Δεν καταλαβαίνεις εσύ με τίποτε. Το βιολί σου.... Μόνο πρόσωπα και κόμμα ξέρεις και βρισιές χωρίς να γνωρίζεις τα ενδότερα. Σαμαράς και ξερό ψωμί. Μόλις βγει ο Σαμαράς και φυσικό είναι πως δεν θα κάνει τίποτε, τότε θα λες όσα και για τον Παπανδρέου και ακόμα χειρότερα. Εκτός και αν ποντάρεις σε προσωπικές σου επιτυχίες οπότε δίκιο έχεις. Αλλά έτσι είστε εσείς μόλις φαίνεται ότι "βγαίνει" κάποιος ξερογλείφεσται μπας και σας κάνει τα χατήρια.
    Μόνο πόσα έχει κατατεθιμένα ο Παπανδρέου σε ξένες Τράπεζες δεν μας είπες που είναι το ζουμί. Αν ξέρεις κάτι πέστα γιατί πρέπει να τα μάθουμε. Α! ξέχασα ο Σαμαράς έχει περάσει το TEST όπως λες. Άρα είναι επιλέξιμος. Ξέρεις, είχα μια στενοχώρια μήπως δεν το περάσει;;;;
    Όσα για τα άλλα που γράφεις είναι ασυναρτησίες και εκτός θέματος. Αλλά σε δικαιολογάω γιατί τόσο σου "κόβει" η κεφάλα σου όσα σου έμαθαν. Φαίνεται εξάλλου και το επίπεδό σου και δεν θα σε απασχοληθώ άλλο μαζί σου.
    Φίλε ασχολήσου με κάτι προοδευτικό. Κοίτα τη δουλειά σου και δεν θα χάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/1/12 22:16

    Σαμαρας,ο προδοτης της Ν.Δ Μηπως υπαρχει αμφιβολια κ Στυλιανιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.