5.12.11

Στυλιανιδικός πυρήνας φτιάχνεται στη Συγγρού!


Ένας ισχυρός Στυλιανιδικός πυρήνας φαίνεται να δημιουργείται σιγά, σιγά στη Συγγρού, κάτι που έχουν αρχίσει ήδη να ψιλιάζονται τα υψηλά ηγετικά κλιμάκια στη ΝΔ.

Αφορμή για να προκληθούν σχετικές συζητήσεις και σχόλια ήταν η ανάληψη από τον Παναγιώτη Παταργιά της θέσης του αναπληρωτή γραμματέα Προγράμματος του κόμματος, υπό τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Παταργιάς ανήκει στους στενούς συνεργάτες του βουλευτή Ροδόπης τόσο επί υπουργίας του στο Παιδείας (ήταν πρόεδρος ΟΣΚ), όσο και στο Μεταφορών (πρόεδρος ΤΡΑΙΝΟΣΕ), ενώ ο ίδιος είναι συγγενής του εξ’ απορρήτων συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου (η αδελφή του Παταργία και ο αδελφός του Αγγέλου είναι παντρεμένοι).

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/11 15:08

    Διαβάστε Λουδοβίκειου ύφους κατά λέξη δήλωση Στυλιανίδη από τις Σάπες, που μιλά για τη ... συνάντησή του με τη ... Μέρκελ (!!!! είπαν καλημέρα κάπου - ίσως) και θα καταλάβετε γιατί εκτός του ψαρωμένου ντόπιου ΡΟδοπαίου και της απορίας του για το πού ήταν θαμμένο τόσο καιρό τέτοιο κελεπούρι, τέτοιο μάλαμα, ΚΑΙ η Συγγρού ενοχλήθηκε από την υπερβολή στον τονισμό του 'ΕΓΩ'. Με αναφορά στη συνήθη Ευρωπαϊκή ιδέα εδώ και καιρό των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών που πάει να την κάνει 'εργο' του ο ΣΤυλιανίδης, διαβάστε τι είπε ο ξεδιάντροπος κατά λέξη:


    Προσωπικά κινήθηκα υπερβατικά όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα διότι εκτιμώ ότι εκφεύγει της στενής εθνικής αρμοδιότητας και έχει να κάνει και με την αρμοδιότητα της ΕΕ. Προχθές που βρέθηκα στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και είχα και όπως γνωρίζετε και επικοινωνία με την Καγκελάριο αλλά και με σειρά κυβερνητικών στελεχών, έθεσα το ζήτημα. Ο αξιόπιστος συνομιλητής μου πάνω στο ζήτημα αυτό ήταν ο αρμόδιος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας Χ. Φούχτελ, που έχει οριστεί από την κ. Μέρκελ ως συντονιστής όλου του πακέτου βοήθειας που θα έρθει προς την Ελλάδα. Ετέθη λοιπόν το ζήτημα και του εξήγησα με επιχειρήματα πολύ συγκεκριμένα που είναι απολύτως εναρμονισμένα με το ευρωπαϊκό Δίκαιο ότι η περιοχή μας έχει τη δυνατότητα μέσα από μια τέτοια ζώνη να φιλοξενήσει χαμηλού λειτουργικού κόστους αλλά υψηλού επενδυτικού κεφαλαίου επιχειρήσεις που έχουν εξωστρεφή προσανατολισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/11 01:51

    Μούφες κι εσείς τις προβάλετε. Μπράβο σας άξιος ο μισθός σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.