2.11.11

Δείτε ζωντανά από την Piazza την τριήμερη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Η Piazza del Popolo θα καλύψει ζωντανά στο διαδίκτυο την διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση και όλες τις κρίσιμες εξελίξεις. Για τρεις μέρες θα μπορείτε να παρακολουθείτε από εδώ ζωντανά τις ομιλίες των βουλευτών και πολιτικών αρχηγών σε σύνδεση με το κανάλι της Βουλής, να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις με συνεχόμενη ροή ειδήσεων και να δείτε ζωντανά την διαδικασία ψηφοφορίας το βράδυ της Παρασκευής.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/11/11 20:21

    Η ηλιθιότης των Σαμαρά και Στυλιανίδη είναι αήττητη. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις δυο πανηλίθιους μοτόδες που μας τα έπρηξαν με τις προτάσεις
    «ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ»σε ότι αφορά το δημοψήφισμα.
    Δεν πάνε να λένε ότι θέλουν. Σκίζουν τα ιμάτιά τους γιατί αντιλήφθηκαν ότι οι ψηφοφόροι και οι οπαδοί της διαφθαρμένης δεξιάς, ψηφίζουν ανοιχτά πλέον ναι στο ευρώ, ναι στην ΕΕ. Το γιατί είναι απλό. Κανένας μας δεν θέλει να αυτοτιμωρηθεί, γιατί το θέλουν ο Σαμαράς και ο Στυλιανίδης. Όλοι μας θέλουμε να παίρνουμε έστω τις ψαλιδισμένες μας συντάξεις και μισθούς, για να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας.
    Προτάσεις τεκμηριωμένες απαιτεί ο Λαός για να ζήσει κουτσά-στραβά.
    Προτάσεις του «ΤΙΠΟΤΑ»= «ΤΙΠΟΤΑ».
    Θα το ζήσουμε σύντομα.
    Οι «αήττητοι πανηλίθιοι» ηγέτες και ηγετίσκοι της ΝΔ θα ηττηθούν από τους οπαδούς και ψηφοφόρους τους. Μετά είναι να μην τους χαρακτηρίζεις αρχιμοτό τον Σαμαρά και μοτό τον Στυλιανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/11 07:20

    Στις 4 Δεκεμβρίου στο δημοψήφισμα, να δω τον Σαμαρά, τον Μιχελάκη και τους άλλους πατριώτες, τι θα διαλέξουν την εκ του ασφαλούς δημαγωγία ή την υπευθυνότητα.
    Μέχρι τώρα χάιδευαν τα αυτιά του έθνους. Τώρα θέλω να δω και τους κραυγάζοντες περί προδοσίας, τι θα ψηφίσουν, έξοδο από την ευρωζώνη ή θυσίες και εντός ευρωζώνης. Άντε πουλάκια μου να σας δω προ των ευθυνών σας.
    Όλοι τώρα έχουμε ευθύνη όπως και ο Σαμαράς και όλοι οι άλλοι πολιτικοί, ΜΜΕ , ειδικοί αναλυτές και διανοούμενοι Ο Ελληνικός λαός είναι έξυπνος, μορφωμένος και εργατικός και καταλαβαίνει ότι αυτός θα πληρώσει το χρέος, θα ξοδεύει ότι έχει, όπως ξέρει ότι οι δημαγωγοί νοιάζονται για τις καρέκλες τους {τομάρι τους }. Ο κυρίαρχος λαός θα αποφασίσει τι είναι το συμφέρον του.
    Τώρα είναι το momentum της περίσκεψης θα στρωθούν όλοι στη δουλειά και ας σταματήσουν τις υβρεολογίες που δεν τους εξυπηρετούν πια.
    Τελικά θα γίνουν σοβαροί από τις περιστάσεις.

    *
    Μείνετε τώρα λίγες μέρες χωρίς δόση μέχρι το δημοψήφισμα, έτσι για να δείτε τι εστί βερίκοκο, και μετά ψηφίστε όχι, αν θέλετε να είναι έτσι η ζωή μας για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.