5.11.11

Σύλληψη Ρουμάνου στην Κομοτηνή για σωματεμπορία και κλοπή


Συνελήφθησαν την Παρασκευή στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφάλειας ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για σωματεμπορία 20χρονης ομοεθνής του και κλοπή, καθώς επίσης και τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 21, 24 και 26 ετών για κλοπή.

Ειδικότερα, η 20χρονη κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ότι ο 39χρονος πριν από τρεις μήνες περίπου, με την χρήση απατηλών μέσων, την προέτρεψε να έρθει στην Ελλάδα για ανεύρεση εργασίας. Έκτοτε, με τη χρήση απειλών, την παρέδιδε σε άγνωστους άνδρες, με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευσή της.
Κατήγγειλε επίσης ότι, το ίδιο βράδυ ο 39χρονος, μαζί με τους παραπάνω δράστες, εκδίωξαν αυτήν και έναν 23χρονο ομοεθνή της, από την οικία στην οποία διέμεναν από κοινού με τον 39χρονο, αφαιρώντας τους δύο κινητά τηλέφωνα.
Ακολούθως, οι αστυνομικοί προέβησαν στις σχετικές αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τους τέσσερις δράστες και τους συνέλαβαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης., ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.