25.11.11

Στάσεις εργασίας των εργαζομένων στην Δημοτική Συγκοινωνία Κομοτηνής


Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν οι οδηγοί της Δημοτικής Συγκοινωνίας Κομοτηνής, καθημερινά από τις 10:30 πμ έως τις 5:30 μμ, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο. Ο λόγος των κινητοποιήσεων έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 9 μήνες.

Οι οδηγοί φαίνονται αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις με απεργίες διαρκείας, μέχρι να δουν να γίνονται πράξη τα λόγια και οι δεσμεύσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε κάνει την εμφάνιση του και με την δημοτική αρχή του Δημήτρη Κοτσάκη, το οποίο όμως είχε λυθεί με δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος Κομοτηνής με τραπεζικό κατάστημα. Πάγια θέση της νέας δημοτικής αρχής του Γιώργου Πετρίδη είναι η μη λήψη δανείου, αλλά εξάντληση άλλων χρηματοδοτικών μέσων, η αξιοποίηση προγραμμάτων και δη ευρωπαϊκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.