25.11.11

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της…


Τι να σκέφτεται άραγε ο Ανδρέας για μια (συν)κυβέρνηση του κόμματος που ίδρυσε με το κόμμα του Άδωνι; Ο ΛΑΟΣ στην εξουσία … πράγματι!

«Δανεικό» από έναν τοίχο στο Facebook

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/11/11 19:11

    Το ΠΑΣΟΚ του 81 που ψηφισα με το ΠΑΣΟΚ του 2011 δεν εχει καμια σχεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/11/11 19:11

    ποιος θα το περιμενε να συγκυβερνουμε με αυτους που ηταν εξω απο το πολυτεχνειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/11 07:39

    Άδωνι: Στις 5 Δεκεμβρίου αποφασίζει η Χάγη για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων

    Στις 5 Δεκεμβρίου θα γνωστοποιήσει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την απόφασή του για την προσφυγή της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας κατά της Ελλάδας για το θέμα του ονόματός της, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

    «Το Διεθνές Δικαστήριο, το κυριότερο δικαστικό όργανο των Ηνωμένων Εθνών, θα ανακοινώσει την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011, την απόφασή του για την υπόθεση της εφαρμογής της ενδιάμεσης συμφωνίας της 13ης Σεπτεμβρίου 1995 (ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας)», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Χάγη.

    Η απόφαση του Δικαστηρίου θα αναγνωστεί στις 10 το πρωί, τοπική ώρα.
    (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/11 18:57

    Το βαθύ (και ... βολεμένο ΠΑΣΟΚ) προβοκάρει τους νέους ανθρώπους που έπνιξε επί μακρόν. Αλλά που θα πάει, στο μαντρί θα ξαναγυρίσει το παλιό καλό Φωτοπουλικό Βαβατσικλικό ΠΑΣΟΚ. Πού αλλού θα πάει; Πουθενά αλλού δεν το θέλουν!!!!

    Αλλά για χρώμα καλή είναι και η άποψή του για την δήθεν πλάι πλάι πολιτική με τους ΛΑΟΣτζήσδες. Οι οποίοι βέβαια σε πολλά θέματα είναι πρακτικοί και ευθείς. Και έξυπνοι. Ασχέτως των θεμελιωδώ πολιτικών μας διαφορών.

    Ένας παραγκωνισμένος ΠΑΣΟΚος από το παλιό "καλό" ΠΑΣΟΚ των εξυπηρετήσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. No comment27/11/11 12:57

    Όταν ο τότε πρωθυπουργός Μητσοτάκης αναφωνούσε - ίσως και με κρυφή ικανοποίηση! - ότι «σε 10 χρόνια το θέμα της Μακεδονίας θα έχει ξεχαστεί», πιθανότατα να μην ήταν σε θέση να προβλέψει την κούρσα των 20 ετών κατά την οποία ξεχάστηκε από τους Ελληναράδες, ο Σαμαράς αρχηγός κόμματος και προαλείφεται πρωθυπουργός και ο Καρατζαφέρης «συγκυβερνήτης» .

    Τους το θύμισε «ο εκχωρών την Εθνική κυριαρχία» «ο προδότης» «ο δωσίλογος» από τους κατηγόρους του Σαμαρά και Καρατζαφέρη ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου στην τελευταία ομιλία του στη βουλή.
    « Από το βήμα της Βουλής κάλεσε όλους να επιδείξουν «ειλικρινή πρόθεση συνεργασίας στα μείζονα εθνικά θέματα». Για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων, είπε ότι σε λίγες ημέρες θα έρθει η απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης, αλλά όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα «εμείς θα πρέπει να το λύσουμε». Εκτίμησε ότι υπάρχουν περιθώρια προσέγγισης και επίλυσης και τόνισε: «Είναι σημαντικό αυτή και όχι άλλη κυβέρνηση πρέπει να προσεγγίσει και να λύσει το ζήτημα» και έκανε λόγο για ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό».
    Αποκάλυψε δε ότι είχε επικοινωνία με τους υπουργούς εξωτερικών και άμυνας, Στ. Δήμα και Δ. Αβραμόπουλο για τα εθνικά θέματα.
    No comment

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/12/11 13:03

    Με αποχώρηση προειδοποιεί ο Καρατζαφέρης για την ονομασία της FYROM
    01.12.2011-11:52

    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης απείλησε πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση συνεργασίας σε περίπτωση συμφωνίας για το όνομα της FYROM με παράγωγο του όρου «Μακεδονία».
    Σε συνέντευξή του στο «Ράδιο 9» ο κ.Καρατζαφέρης δήλωσε πως πρόθεση του είναι να προτείνει δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα.

    Πρόσθεσε μάλιστα πως «σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα ξεφύγω από τις καταστατικές εντολές του κόμματός μου και δε νομίζω ότι βουλευτής της Μακεδονίας μπορεί να ξεφύγει από τα νόμιμα».

    Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε λάθος την επίσκεψη Μπάιντεν στην Ελλάδα, παραμονές της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς - όπως είπε - θα φουντώσει την αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.