25.11.11

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με τους επαγγελματίες της Ορεστιάδας


Η φημολογία περί κατάργησης υπηρεσιών Υγείας και Εμπορίου στην Ορεστιάδα, το παρεμπόριο, ο τελωνειακός έλεγχος, και η πορεία του κάθετου οδικού άξονα Αρδάνιο – Ψαθάδες, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε η  Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου με τον Πρόεδρο, τον Γραμματέα και το Μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Ορεστιάδας, Πολυχρόνη Αλεξούδη, Γιώργο Γουδεσάκη και Βλάση Πεντίδη αντίστοιχα.

Η κ. Νικολάου εξέφρασε στους συνομιλητές της την κατηγορηματική διαβεβαίωση «ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης των εν λόγω υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου», ενώ σε ότι αφορά το παρεμπόριο, σημείωσε: «Οι υπηρεσίες ασκούν ενδελεχείς ελέγχους και βρισκόμαστε σε αναμονή της σύστασης των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών Υπαίθριου Εμπορίου, το οποίο είναι αρμοδιότητα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης».
Αναφορικά με τους τελωνειακούς ελέγχους στα σύνορα με Βουλγαρία και Τουρκία, επισήμανε πως «ασκούνται αποτελεσματικά και σύμφωνα με το νόμο», ενώ σχετικά με τον κάθετο οδικό άξονα Αρδάνιο – Ψαθάδες, ενημέρωσε ότι «το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι έχει ληφθεί πρωτοβουλία από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για την ενίσχυση της οδικής σήμανσης στο τμήμα Μάνδρα – Ψαθάδες – Διδυμότειχο, ώστε να παρέχεται η μέγιστη δυνατή προειδοποίηση στους οδηγούς και η μεγιστοποίηση της ασφάλειας οδικής κυκλοφορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.