6.11.11

Χαμένος στο … αλλήθωρο διάστημα!


Από τους πιο γραφικούς ανθρώπους που έχει η ΝΔ είναι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης! Άσχετος για πολλά πράγματα. Δεν γνωρίζει την ιστορία στο Γουδί, τώρα μάθαμε ότι δεν γνωρίζει τι του γίνεται και στα οικονομικά.

Δεν μπορεί να σταθεί σε τηλεοπτικές μάχες, δεν είναι αξιόπιστος, λέει ανοησίες. Κι όμως αυτός ο άνθρωπος, με το υποχθόνιο και αλλήθωρο βλέμμα του, θα είναι ο επόμενος υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος! Ε, ρε γλέντια…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/11/11 18:13

    'Μπορεί να' και όχι 'θα' είναι

    Αυτό για αρχή

    Κατά δεύτερο, αν δεν ταιριάζανε (με το σύστημα Σαμαρά - ξέρετε, ο μουστακαλής 'ανδροπρεπής' Σταμάτης, οι 'Κονδυλικοί' της ελληνικής υπερδύναμης Λαζαρίδης και Κρανιδιώτης, η αμαζόνα Τζότζολα πρώην του Ζουράρι - φίλου και ιδεολογικού καθοδηγητή των Σπάρτακων του εκ του ασφαλούς εθνικισμού κτλ) δεν θα συμπεθεριάζανε.

    Τώρα για τις ικανότητές του είναι αντίστοιχες με του αρχηγού του ξέρετε 'επαναδιαπραγμάτευση', 'ναι στη συμφωνία όχι στα μέτρα', 'φταίει το ΠΑΣΟΚ για την κατάρρευση' 'γίνεται ομελέτα και χωρίς να σπάσουμε το αβγουλάκι, το ανοίγουμε με καρφίτσα και διακοσμούμε το κέλυφος για το σαλόνι' 'χάνουμε 10 χρόνια, το 2020 θα έχουμε ίδιο χρέος με το 2010 και κουβέντα για το έλλειμμα και την ανταγωνιστικότητα' κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.