15.11.11

Γιώργος Ντόλιος: «Ο Παπανδρέου θα ανοίξει δημοσίως κάποια ζητήματα»


«Πιστεύω ότι μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου δημοσίως θα ανοίξει κάποια ζητήματα», ανέφερε ο βουλευτής Έβρου του Γιώργος Ντόλιος για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος τόνισε πως τα ζητήματα αυτά τα οποία θα τα ανοίξει ο ίδιος ο Παπανδρέου και «θα προχωρήσουν μέσω των συντεταγμένων διαδικασιών που προβλέπει το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ».
Επιπλέον ο βουλευτής Έβρου επεσήμανε πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», ενώ παράλληλα ανέφερε πως «στο επόμενο χρονικό διάστημα η συζήτηση θα ανοίξει στο ΠΑΣΟΚ και τότε θα προκύψουν απαντήσεις μέσα από τα ερωτήματα που θα γεννηθούν και μέσα από τον τρόπο που θα τεθεί το ζήτημα».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/11/11 13:05

    Εσείς κύριε Ντόλιο θα ανοίξετε το θέμα των φασιστών στην κυβέρνησή σας; Ή θα ψηφίσετε με....συνειδησιακό πρόβλημα τη συμμετοχή των χουντικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/11 21:37

    Μπήκε από σπόνδα στην κυβέρνηση. Τα έκανε μαντάρα και μόλις τον έδιωξαν έγινε αντιπαπανδρεικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.