4.11.11

Συνέλευση Φαρμακοποιών Ορεστιάδας για το νέο πρόγραμμα λειτουργίας


Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση των φαρμακοποιών της περιοχής Ορεστιάδας, προκειμένου να καταρτιστεί το νέο πρόγραμμα λειτουργίας των φαρμακείων και εφημεριών τους, στη βάση του νέου νόμου που αφορά το ωράριο και την υποχρέωση των φαρμακοποιών να ανοίγουν τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Σαββάτου, σε ποσοστό 30%.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη συνέλευση προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου και στην Αλεξανδρούπολη, για το ίδιο θέμα, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα καθοριστούν οι ημερομηνίες για τις τοπικές συνελεύσεις των φαρμακοποιών των περιοχών Σουφλίου και Διδυμοτείχου.
Όπως διαβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Πασχάλης Γουτκίδης, οι αποφάσεις που λαμβάνονται καλύπτουν στο ακέραιο τις απαιτήσεις του νόμου, είναι ωστόσο προσαρμοσμένες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις κατά τόπους ανάγκες. Να σημειωθεί ότι τα νέα προγράμματα λειτουργίας και εφημεριών των Φαρμακείων αποστέλλονται προς έγκριση στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.