4.11.11

Γιώργος Ντόλιος: «Ψήφος εμπιστοσύνης και μετά κυβέρνηση κοινή αποδοχής»


Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα, στη Βουλή, εξέφρασε ο βουλευτής Έβρου, Γιώργος Ντόλιος, υπογραμμίζοντας πως αμέσως μετά θα τρέξουν οι εξελίξεις για μια κυβέρνηση κοινής αποδοχής.

Σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών τις περιέγραψε με τη φράση «τα είδαμε όλα»!
Σημείωσε επίσης τα δύο νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και αφορούν την ανάκληση της απόφασής του για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, πως θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.
Σύμφωνα με τον βουλευτή Έβρου, στην προσπάθεια συγκρότησης μια κυβέρνησης κοινής αποδοχής «συζητούνται όλα ακόμα και η θέση του πρωθυπουργού», ενώ χαρακτήρισε «καταστροφική για τη χώρα» την άμεση προσφυγή στις κάλπες.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/11/11 18:07

    «Η αλεπού (Νέα Δημοκρατία) που έκανε επιδρομή στο κοτέτσι τώρα ισχυρίζεται ότι θέλει να το ξαναφυλάξει. Η αξιοπιστία τους είναι πιο βρώμικη και από τη λάσπη», σχολιάζει ο Νουριέλ Ρουμπινί σε ανάρτησή του στο Twitter.

    Ο γνωστός οικονομολόγος σε άλλη ανάρτησή του λέει ότι «οι διεφθαρμένοι (Νέα Δημοκρατία) που εκτόξευσαν το δημοσιονομικό έλλειμμα στο 15% του ΑΕΠ και αδιάντροπα είπαν ψέματα γι’ αυτό, θέλουν τώρα να ξανακυβερνήσουν την Ελλάδα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/11 18:08

    «Για το ενδεχόμενο κυβέρνησης τεχνοκρατών ο Γ. Πεταλωτής δήλωσε στη ΔΕΛΤΑ TV: «Κανείς δεν θα μπορούσε να καταργήσει τα κόμματα για να κάνουμε κυβέρνηση με τεχνοκρατικές, δήθεν, προσωπικότητες και απλώς να τους στηρίζουμε 300 βουλευτές οι οποίοι εκλεχθήκαμε από τον ελληνικό λαό. Βρισκόμαστε στην Βουλή των Ελλήνων, έχουμε 300 εκλεγμένους Βουλευτές και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους καταργεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Εάν υπάρχει βούληση, μπορούμε να σχηματίσουμε μια μεταβατική κυβέρνηση, χωρίς απαγορευτικούς όρους».

    Λεπτομέρειες: http://alexpolisonline.blogspot.com/2011/11/blog-post_5006.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/11 18:13

    Επιχείρηση διώξτε τον Παπανδρέου.Σαν δεν ντρεπόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/11 08:48

    Το σημερινό ταρακούνημα, πιστεύω ότι θα «ξυπνήσει» τη βάση του ΠΑΣΟΚ.
    Από σήμερα στον αγώνα για τις εκλογές του Μαρτίου, η νίκη είναι του Γιώργου Παπανδρέου.
    Τους «κηδεμόνες» πολιτικούς που κρύφθηκαν το τελευταίο 15νθήμερο στη γωνία.
    Μόνοι μας, θα φέρουμε τη νίκη και τον Γιώργο Πεταλωτή από κοντά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/11 09:26

    Ποιον Πεταλωτή ρε φίλε?Ούτε 5 χιλιάδες ψήφους θα πάρει.Ξεκόλα λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/11 20:38

    Εκλογές δεν θα γίνουν το Μάρτιο. Σιγά μη μπει σε τόσο παρατεταμένη προεκλογική περίοδο η χώρα. Εκλογές θα γίνουν όποτε πρέπει να γίνουν. Και όχι αμέσως. Σιγά μην επιτρέψουμε εμείς οι ΠΑΣΟΚοι να υπερισχύσει το συναίσθημα απόρριψης για να κάνουμε το χατίρι Τσίπρα, Παπαρήγα και των λιμασμένων που έμειναν εκτός 2 χρόνια και θέλουν επιστροφή.

    Εκλογές θα γίνουν όταν πρέπει κανονικά, με κυβέρνηση συνεργασίας (ή σωτηρίας, ή εθνικής ενότητας ή...., πάντως όχι μεταβατική χαχχαχαα άκου μεταβατική, τι μ$#^#κες που είναι οι δεξιοί!!!) να έχει δουλέψει χωρίς αμφισβητήσεις για να φέρει θετικά αποτελέσματα. Οι έλληνες τα κεφάλια μέσα, τι να κάνουμε ας μην πίστευαν στον πλαστό παράδεισο των διορισμών που .... 'κινούν' την αγορά.

    Ο πεταλωτής, σοβαρός και εργατικός, συνεπής και ειλικρινής, δικτυωμένος και ισχυρότερος από ποτέ θα επανεκλεγεί όχι όμως αλώβητος. Αλλά αυτό για τις συνθήκες που επικρατούν θα είναι προσωπικός του θρίαμβος και μπράβο στον μέσο Κομοτηναίο που έχει λογική.

    Ε, οι δεξιοί ας ψηφίσουν Στυλιανίδη. Μη μείνει χωρίς δουλειά ο ... απόγονος του ... Καραθεοδωρή. Πώς θα συντηρήσει την περιουσία που έφτιαξε ως πολιτικός;

    Τον Πεταλωτή τον ρωτήσατε όμως αν θέλει να παιδεύεται για τον τόπο του; Δουλειά να κάνει το παλικάρι έχει. Δεν έχει ανάγκη να το παίζει ψηφοθήρας μόνο και μόνο επειδή εντώ είναι Ελλάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.