1.11.11

Κινέζος του έδωσε το δαχτυλίδι … Κινέζος του το παίρνει!

Σεισμός, σεισμός … εκσυγχρονισμός!!!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/11/11 21:11

    Βαϊ βαϊ βαϊιιιιι έκλασε ο Παπανδρέου και βρώμισε όλος ο πλανήτης……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/11 07:59

    Το Μετέωρο Βήμα του Πασοκου...
    Ελλάδα Οκτώβριος 2011. Έγχρωμη. Διάρκεια 138'.

    Σενάριο - Σκηνοθεσία : Angela merkel
    Συνεργασία στο σενάριο: Nikola sarkozi
    Διεύθυνση παραγωγής : Christne Lagarde
    Ηθοποιοί: $$$$- $%- @@@@-%%%%

    Περίληψη
    Ένας πολιτικός, μετά από μια συνεδρίαση στη βουλή όπου εκφωνεί μάλλον μια ποιητική ανακοίνωση παρά έναν πολιτικό λόγο, εγκαταλείπει το κοινοβούλιο και το σπίτι του, κι εξαφανίζεται χωρίς ν' αφήσει κανένα ίχνος. Ένας δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ στην παραμεθόριο για τους εγκλωβισμένους στα σύνορα Έλληνες νέο-μετανάστες και πρόσφυγες διαφόρων φυλών, συναντά έναν άντρα που η εξωτερική του εμφάνιση ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του αγνοούμενου πολιτικού. Παρά τις έρευνές του και μια συνάντηση που καταφέρνει να οργανώσει ανάμεσα στον άγνωστο και τη γαλλίδα γυναίκα του πολιτικού, η ταυτότητα του αγνώστου παραμένει ανεξακρίβωτη. Η γυναίκα δεν τον αναγνωρίζει, κι εκείνος δεν φαίνεται διατεθειμένος ούτε για μια στιγμή να μας δώσει ένα σημάδι ότι δεν πρόκειται για τον πολιτικό που αγνοείται. Σ' αυτόν τον κατακερματισμένο κόσμο όπου έχει καταφύγει, στην απομόνωση ενός κόσμου με δικό του θεό και νόμο, συμπιεσμένο ανάμεσα σε εμπόδια, σύνορα και όρια, όλα μετεωρίζονται σε μιαν αβέβαιη πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/11/11 17:42

    Πιστεύω ότι η άμεση και χωρίς χρονοτριβή αντίδραση Μέρκελ-Σαρκοζί κλπ στην εξαγγελία Παπανδρέου υποδηλώνει μια μορφή πανικού για τα του οίκου τους και όχι μόνο. Μήπως η κίνηση αυτή είναι περισσότερο μελετημένη απ όσο νομίζουν κάποιοι δεξιόφρονες μοτόδες ; Λέγω…….. μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/11/11 18:02

    Εγώ πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι είναι πραγματικά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και επειδή γνωρίζουν ότι "είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες βρήκαν κιόλας τρόπο να μας καλοπιάσουν ώστε να μην πτωχεύσουμε και όχι μόνο. Θεωρώ εκβιαστικό το «δημοψήφισμα» αλλά όχι προς τους Έλληνες και την αντιπολίτευση αλλά έναντι των Ευρωπαίων. Λοιπόν ή βάζουν πραγματικά πλάτη και σώζετε η Ελλάδα και μαζί της και η Ευρώπη ή πάμε όλοι στον πάτο.
    Να γίνει επιτέλους το δημοψήφισμα, να δούμε τι θα κάνουμε. Θέλουμε ή δεν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτοί που δεν θέλουνε το δημοψήφισμα προτιμάνε να πάρουν τα κομματικά επιτελεία την απόφαση. Τα κομματικά επιτελεία δεν πληρώνουν τους κουτσουρεμένους μισθούς τις συντάξεις την υγειονομική περίθαλψη……κτλ ψαλιδισμένες υποχρεώσεις του κράτους προς τους πολίτες.
    Ας αποφασίσουμε και μια φορά μόνοι μας και να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του. Θέλουμε το ευρώ με μισθούς και συντάξεις ή θέλουμε την δραχμή και την πτώχευσή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/11/11 20:17

    Ένα έχω να σημειώσω και sorry, αν δεν συμφωνώ με τους περισσότερους ενδεχομένως, αλλά αυτό έχω στο νου μου και όποιον αρέσει πιο ευχάριστο από το ζήτημα του δημοψηφίσματος, πέρα από το ότι ο λαός θα μιλήσει, είναι ότι με τη μία είδα πολλούς ευρωπαίους και "ελληναράδες" μάγκες να αλλάζουν πολλά χρωματάκια... αυτό είναι καλό... οι τσαμπουκαλεμένες πολιτικάντικες "πατριωτικές" μασκούλες πέφτουν και τα πράγματα μπαίνουν στη σωστή τους βάση. Αν είσαι μάγκας, γλυκό μου αγόρι, και σωστός Έλλην βγες να πεις στον κόσμο τί πραγματικά παίζεται.
    Αν θέλουν να κάνουν αναλύσεις πολιτικοοικονομικής ποίησης στον φιλολογικό σύλλογο ο Στυλιανίδης ο Δαπέργολας, ο Καραϊσκος ο Κουτάβας φωνάξτε με και μένα να σας χειροκροτήσω.
    Μόνη πολιτική δύναμη που ευθαρσώς και συνεπώς τηρεί μια στάση εδώ και χρόνια απέναντι σε ευρώ και Ε.Ε. είναι το Κ.Κ.Ε. και μαγκιά του. 'Όλοι οι υπόλοιποι κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας χρόνια και απλώς περιμένετε από τον "Γιωργάκη" (είδες ο Γιωργάκης) να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και εσείς απλώς να κατηγορείτε μονίμως χωρίς πρόταση... ε, λοιπόν, τέλος τα ψέματα τα επιχειρήματα σας τελείωσαν.
    Καιρός να αναλάβετε ευθύνες και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Και αν ο λαός θέλει, ας πάμε σε πτώχευση. Δική του η ευθύνη, δική του και η ζωή. Τέλος με το γάβγισμα, ουστ έξω από την αυλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/11/11 06:59

    Δημοψήφισμα και όχι.. σημαίνει έξοδο από την ευρωζώνη και πίσω στον οικονομικό μεσαίωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.