2.11.11

Κατασχέθηκαν μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης και έξι δενδρύλλια κάνναβης στην Κομοτηνή


Συνελήφθησαν την Τρίτη σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, δύο άνδρες ηλικίας 46 και 49 ετών, κατηγορούμενοι για εμπορία ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι οι δύο δράστες εμπορεύονται ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή της Ροδόπης, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες τους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Στην οικία του 46χρονου: τέσσερις (4) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 476,3 γραμμαρίων και τρία (3) αυτοσχέδια τσιγάρα, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό.
Στην οικία του 49χρονου: τέσσερις (4) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 67,2 γραμμαρίων και πενήντα ένα (51) νάιλον σακουλάκια.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 46χρονος καλλιεργούσε, σε κοντινή αγροτική περιοχή, έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2,1 έως 3 μέτρων, τα οποία βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.