22.11.11

Ενημέρωση από τον Δήμο Καβάλας για το τέλος ακινήτων


Ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενημέρωσε το σώμα πως ο Δήμος Καβάλας εξόπλισε το περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία, που βρίσκεται απέναντι από τα σιντριβάνια, το οποίο θα αποτελέσει το γραφείο ενημέρωσης για τους δημότες που δεν δύνανται να πληρώσουν το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών  της ΔΕΗ.

Έτσι από σήμερα συνεργία από υπαλλήλους του δήμου και από εθελοντές θα είναι στην διάθεση των πολιτών που θα σπεύδουν  εκεί για ενημέρωση και θα υπογράφουν την εξουσιοδότηση για τα ένδικα μέσα που θα ακολουθήσουν κατά της πληρωμής αυτού του φόρου.
Ο κ.  Σιμιτσής διευκρίνισε πως αυτή η διαδικασία  αφορά όσους δεν δύνανται να πληρώσουν ενώ αυτός που θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα θα πρέπει να είναι άπορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.