22.11.11

1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας στην Ξάνθη


Σε φεστιβαλικούς ρυθμούς κινείται η Ξάνθη, έκανε την μεγάλη του έναρξη το 1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας με έδρα την όμορφη, ιστορική πόλη.

Η τοπική κοινωνία αλλά και οι επισκέπτες της Ξάνθης, θα έχουν την δυνατότητα ως τις 27 Νοεμβρίου να παρακολουθούν θέατρο, stand up comedy, προβολές, σεμινάρια, εκθέσεις γελοιογραφίας, παρουσιάσεις, συναυλίες, masterclass κ.α. Οι διοργανωτές υπόσχονται στο κοινό άφθονο γέλιο και ψυχαγωγία.
Σκοπός του φεστιβάλ είναι να αναδείξει παραδοσιακές και νέες μορφές τέχνης σχετικές με την κωμωδία και το κωμικό στοιχείο, καθώς και νέους καλλιτέχνες στον χώρο της κωμωδίας και της σάτιρας.
Ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε στη χώρα που γέννησε την σάτιρα, της αξίζει λοιπόν μια γιορτή! Για πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα και τους χώρους διεξαγωγής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.