1.11.11

Σήμερα ή την Παρασκευή προκηρρύσονται εκλογές! 7 οι βουλευτές που φέρονται ότι δεν θα στηρίξουν τον Παπανδρέου


Τις αστυνομικές τους ταυτότητες θα πρέπει να ετοιμάζουν οι Έλληνες, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και όπως φαίνεται ξεκάθαρα πλέον σύντομα θα στηθούν οι κάλπες για τις πρόωρες εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, εξελίξεις θα υπάρξουν μέχρι την Παρασκευή, ενώ κανείς δεν αποκλείει τίποτα και για σήμερα μέχρι το βράδυ, μετά την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου!
«Αν δεν προκηρυχθούν εκλογές σήμερα, η εντολή για ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός», μας ανέφερε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, καθώς 7 είναι μέχρι στιγμής οι βουλευτές οι οποίοι δεν προτίθεντο να στηρίξουν την κυβέρνηση στην ψηφοφορία της Παρασκευής.
Στην Μιλένα Αποστολάκη που ανεξαρτητοποιήθηκε και την Εύα Καϊλή που γνωστοποίησε τις προθέσεις της, προστίθενται άλλοι 7 βουλευτές. Η Τόνια Αντωνίου, η Σούλα Μερεντίτη, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Κώστας Καρτάλης, Δημήτρης Λιντζέρης και Οδυσσέας Βουδούρης, οι οποίοι εκφράζουν μέχρι στιγμής αντίθετη γνώμη με αυτή του Πρωθυπουργού!
Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πηγές, οι εξελίξεις να καθοριστούν και από τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φέρεται αποφασισμένος, εφόσον δεν προκηρύξει εκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου, να ζητήσει την παραίτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ οπότε και διαλύεται η παρούσα βουλή και αναγκαστικά προκηρύσσονται εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.