6.11.11

Με ήττα ξεκίνησε ο ΑΟ Ορεστιάδας στην πρεμιέρα της Α2 στο βόλεϊ


Με ήττα ξεκίνησε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Α2 ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καθώς ο ΣΠΑ Καρδίτσας παρουσιάστηκε περισσότερο αποφασισμένος στο τάϊ-μπρέϊκ και με το 2-3 πανηγύρισε τη νίκη.

Στο κλειστό της Ορεστιάδας οι «πράσινοι» του Παναγιώτη Τσιακμάκη μπορεί να ήθελαν να πραγματοποιήσουν νικηφόρο ντεμπούτο στην Α2 και να προηγήθηκαν με 1-0 και 21-19 στο δεύτερο σετ, ωστόσο αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη ήταν οι παίκτες του ΣΠΑ Καρδίτσας που έδειξαν πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στις λεπτομέρειες και τα τελειώματα των σετ, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν μια δυναμική και μαχητική ομάδα.
ΑΟ Ορεστιάδας (Π. ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ): Καψαλιάρης, Βλασακίδης, Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Καρδαμανίδης, Τοπαλίδης (λ), Κουλαξίδης Χουσίδης, Νένογλου, Λαχτάρας, Προδρομίδης. Σαβόγλου.
ΣΠΑ Καρδίτσας (Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ): Νεδικάλης, Φ. Αλεξίου, Σ. Αλεξίου, Ρουμελιωτάκης, Χήρα, Τσολάκος, Κλάρας (Λ), Παπαγεωργίου, Ρεζκ, Γιαννουσάς (λ), Μάντζιος, Μαλιώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.