6.11.11

Οι γυναίκες έχουν μια ανωμαλία μέσα τους…


…παράδειγμα αυτά που πέρασε η βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή … από τις γυναίκες! Μπορεί οι άνδρες συνάδελφοι της στο κόμμα την ώρα της συνεδρίασης της ΚΟ να της είπαν πολλά, αυτά που άκουσε και διάβασε στο διαδικτύο από τις γυναίκες, ήταν πολλά περισσότερα!

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών λοιπόν την «έστησαν στον τοίχο». Λες και η συγκεκριμένη κοπέλα δεν πρέπει να έχει άποψη και λόγο στο πολιτικό σύστημα και της απαγορεύεται η συμμετοχή στα κοινά επειδή … είναι όμορφη και νέα! Γαμώ τον φεμινισμό σας!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/11/11 14:46

    Άσε τις μαλακίες piazza. Υπάρχουν πολλές όμορφες, άλλες νέες και άλλες μεγαλύτερες, πολιτικοί με άποψη και έργο, για τις οποίες δεν έχει να πει κανείς και καμία τίποτα, ούτε τις διαχωρίσαμε ποτέ από τους άντρες, ούτε αντιμετώπισαν σεξιστικές επιθέσεις. Και Δήμαρχοι και Βουλευτές και Υπουργοί κλπ.
    Η συγκεκριμένη είναι μόνο όμορφη και νέα και τίποτα άλλο. Η μοναδική φορά που άνοιξε το στόμα της και ασχολήθηκε με κάτι ήταν τώρα και μάλλον κατάλαβε και η ίδια ότι θα ήταν καλύτερα να μην το είχε ανοίξει.
    Ας αφήσει λοιπόν την πολιτική και ας ασχοληθεί με το μόντελινγκ ή ότι άλλο μπορεί να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/11/11 18:07

    Και μπορεί να ... κάνει πολλά!!!! Για την ακρίβεια βουίζει όλο το Κολωνάκι ότι τα έχει κάνει κατ' εξακολούθησιν!!!

    Μέχρι και δελτίο ειδήσεων του Μέγκα είπε η φοβερή και μεταπτυχιακή πλέον αρχιτεκτόνισσα με το μικροαστό μπαμπά που την τελευταία 25ετία έδινε ή έπαιρνε επαγγελματικές πινακίδες στη Θεσ/νίκη.If you know what I mean ή ελληνιστί 'το πιάσατε το υπονοούμενο'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.