26.10.11

Απάντηση Σκανδαλίδη σε Χατζηοσμάν για την στήριξη του βαμβακιού και του καπνού


«Βασική επιδίωξη είναι να διατηρηθούν τα ειδικά χαρακτηριστικά του αγροτικού τομέα στη χώρα μας, ώστε να ωφεληθούν και μειονότητες παραγωγών, που όμως οι καλλιέργειές τους έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα, όπως είναι οι παραγωγοί καπνού ποικιλίας «Μπασμά», καθώς επίσης να διασφαλιστούν και τα συμφέρονται παραγωγών πιο δυναμικών καλλιεργειών, όπως είναι η βαμβακοκαλλιέργεια», αναφέρει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν.

«Βασικό μέλημά του Υπουργείου είναι η στήριξη τόσο της βαμβακοκαλλιέργειας όσο και της καλλιέργειας της ποικιλίας «Μπασμά» για διαφορετικούς λόγους για το καθένα, δεδομένου ότι αποτελούν σημαντικές καλλιέργειες για τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.