19.10.11

Συνεχίζεται η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τον Δήμο Κομοτηνής

Συνεχίζοντας τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες μας, οι αναγνώστες μας έχουν την δυνατότητα για μία εβδομάδα, να ψηφίζουν σε ποιον τομέα μειονεκτεί και πρέπει να δώσει βαρύτητα η δημοτική αρχή του Γιώργου Πετρίδη. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2011 και αμέσως μετά θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της. Ξεκινήστε να ψηφίζετε!!!

4 σχόλια:

  1. κυρα Λεμονιά20/10/11 09:55

    Μήπως ξεχάσατε την επιλογή "ΣΕ ΟΛΑ".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομοτηναίος20/10/11 10:19

    Από τον «Τειρεσία» απαγορευτικό στο Δήμο Κομοτηνής για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου μετεγκατάστασης των Αθιγγάνων του Αλάν Κουγιού.

    Κύριε Δήμαρχε «ή μαζί βουλιάζουμε ή όλοι μαζί σωζόμαστε», εσείς όμως «βουλιάξατε τους αθίγγανους και σώσατε τον Δημήτρη Κοτσάκη και τον Χρήστο Μέτιο» και την δεξιά του Σαμαρά και του Στυλιανίδη.
    Αν ο δήμος Κομοτηνής είχε αληθινή πρόθεση, θα είχε «ευοδωθεί» το θέμα του οικισμού των Αθιγγάνων, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του δήμου μας η νέα δημοτική αρχή εδώ και ένα χρόνο περίπου.
    Η κραυγή αγωνίας δεν αρκεί, για να εξευρεθούν τα 830.000 ευρώ που απαιτούνται για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου. Δόθηκε η ευκαιρία στο δήμο, και κλώτσησε τη μπάλα «εκούσιο άουτ» για να διασώσει τη τιμή και υπόληψη του Δημήτρη Κοτσάκη και του Χρήστου Μέτιου.
    Ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης προτίμησε να εξοφλήσει τον μη αποδοθέντα ΦΠΑ για μια διετία ίσως και περισσότερο καιρό, που άφησαν «φέσι» ο κ. Κοτσάκης και ο κ. Μέτιος, που ανέρχεται σε 750.000 με 800.000 ευρώ, παρά να ενδιαφερθεί για την καταβολή του τιμήματος του οικοπέδου μετεγκατάστασης των Αθιγγάνων.
    Λύσεις υπήρχαν, δεν τις έκανε πράξη ο κ. Δήμαρχος και οι επιτελείς του. Με το 50% προκαταβολής της αξίας του οικοπέδου, αυτό θα δεσμευόταν και στον ένα χρόνο της θητείας της η δημοτική αρχή θα εξασφάλιζε και το υπόλοιπο 50%.
    Αν καταβαλλόταν το 50% του οφειλόμενου ΦΠΑ κ. Δήμαρχε πάλι θα σώζατε τον κ. Κοτσάκη και τον κ. Μέτιο από τον διασυρμό της υπεξαίρεσης και φυλακής, (κατά το λαό ο διασυρμός των μπατακτσήδων και της μπουζουργιέρας ) , αφού τόση μεγάλη προσωπική υποχρέωση έχετε στον κ. Κοτσάκη και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ του κ. Σαμαρά!!!!!! (Οι παλιές αγάπες δεν λησμονιούνται)!!!!!
    Δεν κάνω τον ξύπνιο, αλλά τέτοιοι διακανονισμοί γίνονται καθημερινά, αρκεί όταν συσκέπτεστε να σκέφτεστε.
    Διαβάζω στο ρεπορταζ του Έθνους, ότι δεν μπορεί να διαθέσει ο δήμος τα 830.000 ευρώ.
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63469151
    Γιατί:
    «Αυτήν τη στιγμή ο δήμος χρωστά πάνω από 30 εκατομμύρια σε τράπεζες και άλλους πιστωτές και βρίσκεται στον ''Τειρεσία''. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί ούτε να δανειστεί τα χρήματα που απαιτούνται για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου για την μετεγκατάσταση των Αθιγγάνων του Αλάν Κουγιού»!!!!!!!!!!!!
    Τα φαινόμενα απατούν, αυτό συμβαίνει με τους διαδόχους του κ. Κοτσάκη, η έκπληξη και η απογοήτευση είναι ότι έστω συνοπτικά ο κ. Πετρίδης έδωσε την κάκιστη εικόνα της οικονομικής κατάστασης του δήμου Κομοτηνής. Και μη χειρότερα, ας πρόσεχε ο κ. Δήμαρχος πριν κάνει τους συμβιβασμούς με τον κ. Στυλιανίδη, που απέβησαν καταστροφικοί για την πόλη και τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/10/11 11:50

    "Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση: αυτοί οι άνθρωποι θέλουν πάση θυσία να μας ξεπαστρέψουν. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/10/11 13:57

    Η περίοδος χάριτος εξαντλήθηκε για τον κ. Δήμαρχο. Μετά ΄νε έτος με ενδιάμεση "αρχή" απο την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ενημερώθηκαν οι δημότες για την κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου Κομοτηνής.
    Δηλαδή όταν έφθασε στον κώλο ζορίσθηκε τόσο που έπερεπε κάπου να τα πεί, περιφρόνησε τους δημότες ο κ. δήμαρχος και για της τεθλασμένης οδού έφθασαν τα κακά μαντάτα στο λαό. Για τον Κοτσάκη και για τη δεξιά κουβέντα δεν έβγαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.