19.10.11

Ενισχύεται το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού με 7 ξεχωριστές προτάσεις από το Δήμο Δράμας


Στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητισμός για όλους ο Δήμος Δράμας έχει προχωρήσει σε κατάθεση  προτάσεων προκειμένου να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες επιχορηγήσεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για τa προγράμματα: «Παιδί και Κολύμπι», «Άσκηση των Ατόμων με Αναπηρίες», «Άθληση και Γυναίκα» και «Άθληση στην 3η  Ηλικία».

Επίσης στο ίδιο πρόγραμμα κατατέθηκαν προτάσεις και για εκδηλώσεις, οι οποίες είναι: «Ποδήλατο στην Πόλη και το Βουνό», «3ήμερο Αγωνισμάτων Φιλέ» και «Λαϊκός  Μαραθώνιος Δρόμος Βαλδίρκα».
Σχετικά με τις προτεινόμενες δράσεις αλλά και την ενίσχυση του προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους», ο Δήμαρχος Δράμας μας Κυριάκος Χαρακίδης δήλωσε ότι «θέλουμε να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνδημότες μας κάθε ηλικίας. Ο Δήμος μας όμως  δεν θα μείνει στις επτά συγκεκριμένες προτάσεις αλλά θα διοργανώνει ή θα συνδιοργανώνει και άλλα επιμέρους τουρνουά  προτρέποντας τους πολίτες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».
Στην ίδια κατεύθυνση άλλωστε  πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 15 Οκτωβρίου τουρνουά μπάσκετ 3Χ3  με μεγάλη συμμετοχή  παίδων και εφήβων το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Δράμας με τις ομάδες των Τιτάνων και του ΚΑΟΔ και γνώρισε απροσδόκητη επιτυχία.
Το 2012 ο Δήμος Δράμας θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και ετοιμάζει μία πολύ σημαντική παρέμβαση εντός των ορίων του κλειστού Γυμναστηρίου Κραχτίδη  η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.