22.9.11

Αξιοποίηση των αποθηκών στο Λιμάνι της Καβάλας


Σε δημοπρασία θα βγει τον επόμενο μήνα το κτίριο του Απεντομωτηρίου στο κεντρικό Λιμάνι καβάλας  που ανήκει στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας (ΟΛΚ).

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Οργανισμού, Αδάμ Κοσμίδη, ο χώρος θα  διατεθεί για εμπορική χρήση ενώ αναμένεται και η προκήρυξη για την εκμετάλλευση των υπόλοιπων αποθηκών και αν τελικά θα υπάρξει ενδιαφέρον για την αξιοποίησή τους.
Σύμφωνα με τον κ. Κοσμίδη, ο χώρος θα δοθεί προς χρήση μόνο με βάση  τους επιτρεπόμενους όρους.  Είναι αποθήκη απ’ όπου μπορεί κανείς να αποθηκεύει και να εμπορεύεται προϊόντα.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες αποθήκες και την εκμετάλλευση αυτών, καταρτίζεται πλέον η προκήρυξη, ώστε να διαπιστωθεί  αν θα υπάρξει ενδιαφέρον  και αν επιβεβαιωθούν τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα που μέχρι τώρα έχουν εκδηλωθεί. Στόχος είναι να αξιοποιηθούν οι αποθήκες από ιδιώτες όπως τόνισε ο κ. Κοσμίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.