6.8.11

Οι ομηρικοί καυγάδες στη ΝΟΔΕ Ροδόπης συνεχίζονται…

Πέμπτη 4 Αυγούστου και τα φώτα της ΝΟΔΕ ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ. Κάπου κάπου ακούγονται και κάποιες φωνές από τα ανοιχτά παράθυρα. Είχαμε πει και στο παρελθόν ότι στην τοπική ΝΔ δεν λένε να βάλουν μυαλό. Αντί να ασχολούνται με την ανεργία και τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας, έχουν επιδοθεί σε μια απίστευτη διαμάχη μεταξύ νέων και παλαιών Σαμαρικών. Αιτία η κόντρα των αγροτοσυνδικαλιστών της ΝΟΔΕ Δανιηλίδη και Πέτρου με τον Παναγιώτη Χαλβατζή.

Το θέμα είχε τεθεί ξανά πριν από λίγες εβδομάδες όταν ο υπεύθυνος οργάνωσης του κόμματος Μηνάς Αγγελάκας είχε επισκεφθεί την Κομοτηνή. Τελικά η διαμάχη τους θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς όπως μαθαίνουμε οι αγροτοσυνδικαλιστές καταγγέλλουν προπηλακισμό από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Ευριπίδη Στυλιανίδη και έχουν ήδη ετοιμάσει τις σχετικές μηνύσεις.
Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης, συνεδρίασε η ΝΟΔΕ κεκλεισμένων των θυρών. Το σχέδιο που προτάθηκε ήταν η αποπομπή από την ΝΟΔΕ του Δανιηλίδη που είναι υπεύθυνος Αγροτικού όχι με εκλογή αλλά με διορισμό κατευθείαν από την κεντρική Διοίκηση. Αλλά στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται και οι πρώην Ντορικοί αγροσυνδικαλιστές Αντώνης Ρόιδος και Γιάννης Κουτσογιάννης που μετά την εκλογή Σαμαρά νιώθουν παραγκωνισμένοι, προσπάθησαν να επωφεληθούν και να προωθηθούν ξανά στο αγροτικό τμήμα της ΝΟΔΕ.
Η διένεξη έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και το παρασκήνιο δίνει και παίρνει. Ο Δανιηλίδης ζήτησε την συμπαράσταση και άλλων παλαιών Σαμαρικών, του Ντίνου Μορφακίδη και της Πέτροβα, προσωπικής φίλης του αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πριν την συνεδρίαση της Πέμπτης προηγήθηκε συνάντηση των τριών και με άλλους παλαιούς Σαμαρικούς για να εκτιμήσουν την κατάσταση και να αποφασίσουν κάποιες δραστικές κινήσεις.
Καμία απόφαση τελικά δεν πάρθηκε και στο μόνο που συμφώνησαν ήταν ότι το χάσμα είναι αγεφύρωτο. Έτσι μέσα σε καρφώματα και ξεκαρφώματα, αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα διαλύθηκε η ΝΟΔΕ και συνεχίστηκαν οι συζητήσεις και οι καυγάδες στα μπαράκια της πλατείας. Δόθηκε όρκος τιμής και απειλήθηκαν και διαγραφές για να μην μάθουμε τίποτα για αυτό το μπάχαλο. Η συνέχεια μετά τις διακοπές.
Και μην ξεχνάτε εκεί στη ΝΟΔΕ ότι κακό γίνεται μαθαίνεται, ειδικά σε μια κλειστή κοινωνία. Το πιο σημαντικό είναι να μην γίνεται.

4 σχόλια:

  1. ΛΕΝΑ6/8/11 21:22

    Piazza μου λειπεις,σ'αγαπαω και θελω να σε δω απο κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ΛΕΝΑ τηλεφώνησε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/11 20:21

    ΝΕΟΣΑΜΑΡΙΚΟΙ-ΠΑΛΙΑΟΣΑΜΑΡΙΚΟΙ-ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ.
    ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΝΔ ΤΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ 2-3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/8/11 13:16

    Στην ανωτέρω ανάρτηση διατυπώνονται ασύστολα ψεύδη ως προς τη φημολογούμενη κόντρα Δανιηλήδη - Χαλβατζή καθώς ουδέποτε προπηλακίστηκε ο Δανιηλήδης από τον "κύριο" Χαλβατζή.Άλλωστε οι τίμιοι και αγνοί αγωνιστές πρώτης γραμμής δεν έχουν την ανάγκη τέτοιων τραμπουκισμών.Όλο το θέμα που θέτει ο κ. Δανιηλήδης αφόρα την ΕΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ που ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΕΊΤΑΙ περαν της εικοσαετίας και βυθίζεται καθημερινά στο βούρκο της διαφθοράς και πούλησε όλη την περιουσία της αντί πινακίου φακής και δεν ίδρωσε κανενός το αυτί από τους ομοϊδεάτες "αγροτοσυνδικαλιστές".
    ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΝΙΗΛΗΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.