3.8.11

Τα χρωστούμενα στο δήμο από την ΠΑΕ Καβάλας ζητά ο Κωστής Σιμιτσής

Να εκπληρώσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της προς το δήμο καταβάλλοντας τα ποσοστά που αναλογούν από τα εισιτήρια και την εκμετάλλευση των εμπορικών διαφημίσεων, λόγω χρήσης του Δημοτικού Σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ζήτησε από την ΠΑΕ Καβάλας και τον πρόεδρό της Σταύρο Ψωμιάδη ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος, αφού ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Καβάλας δεν πρόκειται να χαρίσει όλα όσα δικαιούται, τόνισε πως το νομικό πλαίσιο «επαρκεί για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της πόλης και ταυτόχρονα να δώσουμε στην ομάδα τη δυνατότητα να παίξει στο Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη και να τη βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.