3.8.11

Συνάντηση εργασίας για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αλεξανδρούπολη

Συνάντηση εργασίας διοργανώνει ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλης Τιμοσίδης με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια και το ΚΕΕΛΠΝΟ, την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης, με αντικείμενο την παρακολούθηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου.

Στη συνάντηση κλήθηκαν να συμμετάσχουν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης, Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακών Ενοτήτων της ΑΜ-Θ και Δήμαρχοι.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/8/11 11:44

    Κάποτε πρέπει να καταλογισθούν και ευθύνες, ποινικές ρήτρες λόγω αμέλειας με παρακράτηση του μισθού ανάλογα με τη ζημία που γίνεται. Τι θα πεί λανθασμένη η προκήρυξη του έργου καταπολέμηση κουνουπιών. Είναι θέμα υγείας ο κόσμος υποφέρει και την ανευθυνότητα του περιφερειάρχη και των συνεργατών του δεν θα τη πληρώσει ο κοσμάκης. Είναι η δεύτερη φορά που αμελεί ο κ. Γιαννακίδης για το ίδιο θέμα, το 2006-2007 δεν υπέβαλε η νομαρχία εγκαίρως τα απαιτούμενα αιτιολογικά για να συμπεριληφθεί στο διασυνοριακό πρόγραμμα Interreg για την χρηματοδότηση του έργου καταπολέμηση κουνουπιών. Τα ίδια προβλήματα είχε ο νομός, η αμέλεια καλύφθηκε από το τότε περιφερειάρχη κ. Σταμάτη. Κολητάρια, και συνεργάτες σε πολλά μα σε πολλά πράγματα προς το συμφέρον της Καραμανλικής κυβέρνησης. Πχ επιστροφή της χρηματοδότησης του φράγματος του Ιασίου και των αναδασμών για χρηματοδοτηθούν έργα άλλων νομών της αρεσκείας του Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.