13.8.11

Υπάρχουν όμως μερικοί πολιτικοί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης! Το παιδί θαύμα ή αλλιώς στα πολιτικά στέκια … ο Μπάρμπι! Περιζήτητος εργένης, πολιτικός, παρολίγον Δήμαρχος Γλυφάδας, λάτρης της γκλαμουριάς και των νοτίων προαστίων.

Από το πλευρό του δεν λείπει ποτέ το γυναικείο φύλο! Όπως μας ενημερώνει η Real News μια νέα γοργόνα προστέθηκε στην συλλογή του! 27χρονη καλλονή από την Γλυφάδα … και τι καλλονή!!! Μπράβο Μπάρμπι, εσύ είσαι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Την επόμενη φορά βουλευτής Santa Barbara, Malibu!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/8/11 21:44

    τι αναγκη εχει. ετσι κ αλλιως δεν δουλεψε ποτε στην ζωη του, ειναι βαρωνος της ΝΔ και η οικογενειοκρατια καλα κρατει στα κομματα. μπαμπας βουλευτης, γιος βουλευτης, κλπ. Αν η Ελλαδα δεν ξεφυγει απο τους βουτηρομπεμπεδες και τους μαμακες θα παμε ακομα χειροτερα. Ναι στην ανοικοδομηση των κομματων με νεα και αφθαρτα πρωσοπα ουστ στα παιδακια του μμπαμπα που ξερουν αν βριζουν αυτους που δουλευουν και περνουν 500 ευρω και το απιζουν μαγκες και γκομενιαριδες.Ποια δεν θα πηγαινε με εναν Βαρβιτσιωτη εφοσον η καριερα μπορει να θεωρηθει σιγουρη. Αν ομως ο μπουλης ηταν κοινος θνητος θα ειχε στο παλμαραν του τοσες κατακτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.