13.8.11

Άγχος μηδέν για τους πολιτικούς! Συνεχίζουν απτόητοι τα μπάνια τους

Άλλωστε κι αυτά είναι του λαού, αλλά ο λαός δεν μπορεί πλέον να τα κάνει! Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και λοιποί του Ελληνικού Κοινοβουλίου κάνουν αυτό που ξέρει καλά τον τελευταίο αιώνα ο Έλληνας το μήνα Αύγουστο!
Χαίρονται τον ήλιο … το μόνο που έχουμε δωρεάν στην χώρα μας! Χαρείτε τον γιατί ο χειμώνας προμηνύεται πιο καυτός και από τον Αύγουστο…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/8/11 21:56

    και τι τους νοιαζει ρε. εσεις τα φαγατε αυτοι το γλεντανε. Αυτο καταλαβαινουμε απο την συμπερηφορα τους. Αν τα τρωγαμε βεβαια μαζι θα καναμε και μπανια μαζι αλλα οι πολεις ειναι γεματες γιατι κανενας δεν παει διακοπες. μια αλλη αποδειξει οτι αυτοι οι ανθρωποι ζουν στην κοσμαρα τους και στην σαπιλα τους. και οχι μονο, συνεχιζουν την ασυδοσια τους προκοαλοντας κιολας με ολη τους την απεχθεια που μπορει να προκαλεσουν. ξερεις τι δυσκολα τα βγαζεις περα με 16 μισθους των 8000 και 10000 χιλιαδων και καμμια 40ρια απο διαφορα αλλα. δεν ξερεις σε ποια σουιτα να πας και ποιο 6 αστερο να διαλεξεις.Τι να ξερει ο κοπανος που περνει 500 ευρω και γλενταει του καλου καιρου και δεν ξερει τι να τα κανει. αυτοι ξερουν....και το κανουν για εμας ρε παιδια. και μετα σου λενε οτι οι αγανακτησμενοι καταλησανε την δημοκρατια γιατι βριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.