11.7.11

Σκηνές απείρου κάλους στη ΝΟΔΕ Ροδόπης! Οι μεν κατηγορούσαν τους δε … με αφορμή τον Παναγιώτη Χαλβατζή!

Την περασμένη Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011, συνεδρίασε μετά από καιρό η ΝΟΔΕ Ροδόπης. Την συνεδρίαση προκάλεσε η περιοδεία στη Θράκη του γραμματέα του Οργανωτικού του κόμματος Μανώλη Αγγελάκα που ήρθε για να έχει επαφές και με στελέχη της μειονότητας σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Αυτό όμως που αντιμετώπισε στην ΝΟΔΕ ήταν για γέλια και για κλάματα. Τα μέλη χωρίστηκαν σε δύο πλευρές στους παλαιούς Σαμαρικούς και στους νεόκοπους Σαμαρικούς με κεντρικό θέμα τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, Παναγιώτη Χαλβατζή.
Συγκεκριμένα κάποιοι αγροσυνδικαλιστές με επικεφαλή τον υπεύθυνο αγροτικού της ΝΟΔΕ Δανιηλίδη, είχαν ετοιμάσει καταγγελία σε βάρος του Παναγιώτη Χαλβατζή, κατηγορώντας τον για αλαζονική συμπεριφορά και για προπηλακισμούς σε βάρος τους, στην συνεδρίαση του τομέα αγροτικού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα.
Το έγγραφο αυτό δόθηκε στην ΝΟΔΕ για να επιδοθεί στον Μανώλη Αγγελάκα. Όταν όμως οι καταγγέλοντες κατάλαβαν ότι κάποιοι στην ΝΟΔΕ ήθελαν να το πνίξουν για να το παίξουν τα καλά παιδιά στον Στυλιανίδη και τον Χαλβατζή, τότε ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε.
Στο παραστατικό επενέβη και η προσωπική φίλη και πατριώτισσα του Σαμαρά, γνωστή στους Κομοτηναίους κ. Πέτροβα, παλαιά ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Μάρωνα. Το γεγονός θεωρήθηκε από μερικούς ως καπέλωμα της ΝΟΔΕ από τους παλαιούς Σαμαρικούς και ακολούθησε το απόλυτο αλαλούμ.
Ο ένας κατηγορούσε τον άλλο, άλλοι τα είχαν με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Ναλμπάντη που δεν παραιτήθηκε μέχρι σήμερα, άλλοι τα είχαν με την οργάνωση, και άλλοι με την κακή μοίρα της ΝΔ. Και όλα αυτά προκειμένου να προστατευτεί ο Παναγιώτης Χαλβατζής. Η συνεδρίαση τελικά ολοκληρώθηκε μέσα σε αυτό το κλίμα γύρω στις δώδεκα το βράδυ και όπως μαθαίνουμε η αντιπαράθεση θα μεταφερθεί στην Αθήνα καθώς ο Αγγελάκας επιφυλάχθηκε να απαντήσει.
Οι περισσότεροι πάντως έφυγαν απογοητευμένοι δηλώνοντας ότι δεν θα ξαναπατήσουν. Το τραγελαφικό είναι ότι ο Αγγελάκας την επόμενη παραιτήθηκε από το πόστο του. Τελικά αυτοί στην ΝΔ δεν βάζουν μυαλό. Θέλουν να επανέλθουν στην εξουσία, για να ισοπεδώσουν ότι δεν πρόλαβαν στα 5,5 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.