11.7.11

Είναι οριστικό και αμετάκλητο! Η Βασιλική Τζότζολα υποψήφια στην Β’ Αθηνών

Δεν αλλάζει με τίποτα. Η Εβρίτισσα που βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κόμμα ως αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου σε θέματα διαδικτύου, θα είναι υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Β’ εκλογική περιφέρεια των Αθηνών.

Την είδηση μας την επιβεβαίωσε τόσο η ίδια τηλεφωνικά, όσο και ο έτερος αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου και επίσης Εβρίτης Άκης Γεροντόπουλος, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συντοπίτισσα του!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/7/11 11:25

    Πω πω ειδησάρα!!! Θα πρόκειται για φοβερό στέλεχος!!!! Θα κάνουν θραύση με τον Κρανιδιώτη στο Λεκανοπέδιο!!!
    Ανακουφίστηκαν και οι ΣΠΙΘΕΣ στη Θράκη:
    1. Δεν θα υποχρεωθούν να δώσουν ξεκάθαρη γραμμή για ΝΔ όπως θα έκαναν αν Κρανιδιώτης και Τζότζολα κατέβαιναν σε Ροδόπη ή Έβρο
    2. Έχουν άνεση να σκεφθούν αν ο Δαπέργολας ή ο Καραίσκος θα κατέβουν με τη ΝΔ για γλάστρα του Στυλιανίδη στη Ροδόπη ή στα σοβαρά στον Έβρο. Τώρα μπορούν να το σκεφθούν. Με Τζότζολα ή Κρανιδιώτη στη Θράκη αυτό δε γίνόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.