11.7.11

Βγαίνει από την λίστα των υποψηφίων βουλευτών ο Γιώργος Παυλίδης!!! Η Γεωργία Ανδρέου το προβάδισμα…

Δεν θα είναι, όπως όλα δείχνουν, υποψήφιος για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ξάνθη, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Παυλίδης! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχουμε, ο λόγος είναι ότι οι Αλέξανδρος Κοντός και Φίλιππος Τσαλίδης κατάφεραν να το «κόψουν» από την λίστα της ΝΔ για την Ξάνθη.

Έτσι οι δύο άνδρες, θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο, το οποίο θα συμπληρώσει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Γεωργία Ανδρέου, υποψήφια και τις προηγούμενες εκλογές. Η ΝΔ βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα και οι Κοντός και Τσαλίδης, από τις θέσεις που κατέχουν στο κόμμα φρόντισαν να βγάλουν εκτός του πρώην Νομάρχη Ξάνθης.
Ο ίδιος πάντως, αν οι εξελίξεις τον θέσουν εκτός μάχης βουλευτικών εκλογών, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης!
Οι υπόλοιπες δύο θέσεις τις οποίες θα καταλάβουν μουσουλμάνοι, έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με στελέχη της μειονότητας, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η μία θέση έχει καλυφθεί από τον Μπαράν Μπουρχάν.

9 σχόλια:

  1. Καιρός ήταν να δούμε στο προσκήνιο άτομα καταξιωμένα στο χώρο τους όπως η κ. Ανδρέου που ως πρώτη γυναίκα που γίνεται διευθυντρια στη ΔΕΗ απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει σε πολύ δύσκολους τομείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός ήταν να δούμε άτομα καταξιωμένα στο χώρο τους στο πολιτικό προσκήνιο, όπως η κ. Ανδρέου που ως η πρώτη γυναίκα Διευθύντρια στη ΔΕΗ απέδειξε ότι τα καταφέρνει σε πολύ δύσκολους τομείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/7/11 02:17

    Η Γεωργία Ανδρέου θα είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής της ΝΔ της Ξάνθης στις επικείμενες εκλογές γιατί είναι καταξιωμένη , άφθαρτη και δυναμική. Η Ξάνθη έχει να κερδίσει πολλά από την εκλογή της, γι’ αυτό και ο Σαμαράς την έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/7/11 03:13

    Το ρεπορταζ που κανετε ειναι για γελια και για κλαματα! Ο Παυλιδης θα ειναι Περιφερειαρχης , ο Τσαλίδης εξω, η Ανδρέου εξω , ο Μπουρχαν στη Ντόρα! Θα μπουνε ενας νεος με δυναμικη και ενας λίγο μεγαλυτερος και δυο μουσουλμανοι νεοι αλλα με μεγαλο ρευμα. Η Ανδρεου ας κανει τη διευθυντρια να εχει χρονο για καφεδες. Το νεο ψηφοδελτιο με τον Κοντο και τους αλλους θα φυσαει και στις 5 θεσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/7/11 19:57

    Φτάνει ρε με τους υπαλλήλους της ΔΕΗ δεν υπάρχουν επιτυχημένοι αυτοδιμιουργητοι και νέοι φτάνει με τα πούρα και τις πουρες δημόυδηκαι Ανδρέου έλεος αιντε για σύνταξη και πολύ είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/7/11 22:16

    Καλά ρε παιδιά ακόμη δεν το καταλάβατε ότι ο Κοντός θα κάνει τους καφέδες στους Βατοπεδινούς καλογέρους λόγω εμπειρίας ; Η Ανδρέου θα είναι το στολίδι του ψηφοδελτίου της ΝΔ και η πρώτη γυναίκα βουλευτής της Ξάνθης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/7/11 11:35

    Γεωργία Ανδρέου, κάνουμε πλάκα ? από τη σελίδα της στο facebook κοντεύει να πάθει αφυδάτωση. Τέτοιο γλύψιμο ΣΕ ΟΛΟΥΣ δεν έχει ξαναγίνει. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ πολιτικός πριν γίνει βουλευτής. Στους μόνους που δεν έχει κάνει αίτημα φιλίας είναι οι πεθαμένοι. Σε ότι περπατάει κάνει πρόσκληση φιλίας. Βλέπουν οι ανόητοι πόσους ..."φίλους" έχει και λένε " ΩΩΩΩ, είδες η Γεωργία τι "ρεύμα" έχει ?" ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ της δεκαετίας του'60. Αντί να βάλουν κάποιον νέο ή νέα 20 - 25 ετών, ανοίγουν την κατάψυξη και βάζουν αυτούς που ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ τα κομματικά συμφέροντα, όπως όλοι οι βουλευτές του Νομού που περήφανα τρώνε τα λεφτά των φορολογουμένων. Και μετά λέμε τι βρωμάει στη χώρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/7/11 22:25

    Καλά λέι ο λαός ΄΄πετροβολούν τα δέντρα που έχουν φρούτα ΄΄αυτό συμβαίνει και με την Ανδρέου στην Ξάνθη γιατί καθε μέρα αυξάνονται οι φίλοι της. Κανένας δεν γίνεται φίλος με το ζόρι, αλλά κάποιοι βλέποντας τη συνεχή αύξηση του ρεύματός της δεν τους πιάνει ύπνος .Καμία σχέση με το παρελθόν , με νέες ιδέες και δυναμική ως νεώτερη πολιτικός στην Ξάνθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.