11.7.11

Παραιτείται το «αναπληρωματικό» επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ;

Σε έναν ευρύ ανασχηματισμό των 40 περίπου θεματικών γραμματέων αναμένεται να προχωρήσει ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να σηματοδοτήσει την ανανέωση στη Συγγρού. Όπως έχει γίνει γνωστό ο γραμματέας του κόμματος έχει ζητήσει από τους γραμματείς που επιθυμούν να πολιτευθούν στις επόμενες εκλογές να παραιτηθούν άμεσα από τις θέσεις τους.

Η εντολή βέβαια αυτή δεν αφορά τους νυν βουλευτές της ΝΔ. Η εξέλιξη αυτή θα αφήσει περί τις 40 κενές θέσεις στον κεντρικό μηχανισμό του κόμματος, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον πρόεδρο της ΝΔ να αξιοποιήσει νέα πρόσωπα.
Έτσι σύμφωνα με τα παραπάνω, η Βασιλική Τζότζολα και ο Άκης Γεροντόπουλος θα πρέπει να δηλώσουν τις παραιτήσεις τους σύντομα, καθώς και οι δύο θα είναι υποψήφιοι για τις επόμενες εκλογές! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κατάλογος των φερέλπιδων στελεχών έχει ολοκληρωθεί και δεν μένει παρά να ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, που μπορεί να γίνει και τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.