28.7.11

Ξεκίνησε το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

Ξεκίνησε το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, με κύριο θέμα την συζήτηση για την εξόρυξη και μεταλλουργία παραγωγής χρυσού στην Περιφέρεια. Εισηγητής του θέματος είναι το μέλος της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης – Έβρου Ανδρέας Στρατιάδης.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης έχουν δώσει το παρών και αρκετά μέλη της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης – Έβρου, τα οποία έχουν κρεμάσει και πανώ κατά των Χρυσωρυχείων.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/7/11 18:08

    Δεν πηγαν ακόμη ο Γιαννακιδης και ο Παυλιδης και απο κοντα και ο Λαμπακης να βουλώσουν τις τρυπες του φράχτη κοντεύει να τελειώσει το έργο.
    Και στον Βόρειο Έβρο προτάσσαν τα στήθη τους, ενάντια στο Αθηνοκεντρικό Κράτος, δηλ. τρίχες κατσαρές, στην επικαιρότητα να βρίσκονται.... δεν νομίζουν ότι κατήντησε γελοιότητα αυτή η συμπεριφορά τους. Πολιτικοί είναι αυτοί ή πολιτικάντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/7/11 18:47

    Εγκεκριμένες πιστώσεις είχαν από καιρό, και η ικανότητα τους φθάνει στο σημείο να μην είναι σε θέση να συντάξουν μια διακήρυξη σωστή στο έργο μείζονος σημασίας για την υγεία των πολιτών «Καταπολέμηση κουνουπιών». Τι μας λένε τώρα με τις άγονες συνεδριάσεις που δεν έχουν αρχή και τέλος εδώ και 10 χρόνια περί χρυσορυχείων. Για ποια κουνούπια του Νείλου μιλάνε, όπως είναι τα πράγματα όπου νάναι θα φθάσουν στον Έβρο και στη Βιστωνίδα οι κροκόδειλοι του Νείλου. Να δούμε τότε τι θα κάνουν θα προτάξουν τα στήθη τους να τρομάξουν οι κροκόδειλοι και να επιστρέψουν από κεί που ήρθαν; Τα κουνούπια δεν μπόρεσαν να τρομάξουν, τους κροκόδειλους θα τρομάξουν;
    Ρε δημιουργείστε δουλειές τώρα είναι η ευκαιρία, να μπει κανένα φράγκο στις τσέπες μας, αυτοί μπέρδεψαν το λάστιχο με το σώβρακο.
    Δεν μπορείτε να έχετε συμμάχους τους ανέργους στις αποφάσεις σας, πάρτε το χαμπάρι.
    Ο κάθε βολεμένος «Αγανακτισμένος Συνασπίτης» εκφράζει και σήμερα την παπαριά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.