6.7.11

Αν μη τι άλλο … έχει χιούμορ η Κανέλη!

Θύμα «αγανακτισμένου» γιαουρτιού έπεσε η Λιάνα Κανέλλη πριν λίγες ημέρες! Κατευθυνόμενη προς τη Βουλή, η βουλευτής του ΚΚΕ πέρασε από τη Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά μπλοκαρίστηκε από τους διαδηλωτές.

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ένα μπλόκο Αγανακτισμένων την αναγνώρισε και τη σταμάτησε, φωνάζοντας της να παραιτηθεί. «Για να παραιτηθώ πρέπει να με αφήσετε να πάω στη Βουλή…» απάντησε η βουλευτής κατά τη σύντομη στιχομυθία που είχε μαζί τους πριν την αφήσουν να περάσει τους.

Στη συνέχεια όμως ένας άντρας με αντιασφυξιογόνα μάσκα τής πέταξε ένα γιαούρτι από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου της. Η Λιάνα Κανέλλη δεν έχασε την ψυχραιμία της και φέρετε να του είπε πως «εάν θέλετε τη φωτογραφία μου με το γιαούρτι για να την ανεβάσετε στο YouTube να βγω έξω για να την τραβήξετε καλύτερα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.