20.6.11

Ποιος είναι ο πιο ακροδεξιός; Νέο επεισόδιο στην «πολυκατοικία» της δεξιάς

Από την Κρήτη περίμενε στη «γωνία» τον Γιώργο Καρατζαφέρη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν για πρώτη φορά κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει ... ένα υπουργείο στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Αφορμή είχε σταθεί τότε η πληροφορία ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης με την επίσκεψή του στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο θα ενημέρωνε για την απόσυρση του κόμματός του από τη βουλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς οργίστηκε με τη συμπεριφορά του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. και για μία ακόμη φορά δεν τον ξέχασε στην ομιλία του στη βουλή, δίνοντας, όμως, την ευκαιρία στον Γιώργο Καρατζαφέρη να απαντήσει σε πολύ υψηλούς τόνους, στοχεύοντας στο θυμικό των Νεοδημοκρατών.
«Αντί για υπουργό τον κάνατε κοινοβουλευτικό σας εκπρόσωπο. Τον αδικείτε» είπε ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου και ο Γιώργος Καρατζαφέρης που είχε το προνόμιο να ακολουθεί στο βήμα της βουλής μίλησε για το '90-'93 και την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τη φράση: «άπαξ προδότης, πάντα προδότης». Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ., κλείνοντας την ομιλία του, προέτρεψε τον Αντώνη Σαμαρά να αγοράσει το βιβλίο που έγραψε η γιαγιά του Πηνελόπη Δέλτα με τίτλο: «Ο Τρελαντώνης»...
Χα χα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.