1.6.11

Νομαρχιακή συνέλευση – συνδιάσκεψη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση – Συνδιάσκεψη στα πλαίσια των διαδικασιών της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου 2011.
Το θέμα της Συνέλευσης είναι: «Προβλήματα – Προτάσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα για το Νομό Ροδόπης».
Καλούμε τα μέλη, τους φίλους αλλά και θεσμικούς φορείς και συλλόγους να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικοπολιτικοκοινωνική πραγματικότητα που βιώνουμε.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/6/11 16:18

    Και η παρουσία των «δημοσιογράφων» του εντύπου Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ είναι απαραίτητη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/11 14:38

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΗΣ Κ 2-3 ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ Κ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/11 14:51

    Δεν ημαστε αβουλα οντα...ευχαριστουμε που μασ δινετε η ευκαιρια να συμμετεχουμε σε κατι σημαντικο κ δεν θα στε κ μονο πασοκοι.ολα τα κομματα πρεπει κ τοπικα να κανουν τετοιεσ διαδικασιες κ οχι μονο διαμαρτυρια βρισιδια κ δηθεν αγανακτισμενοι πολιτεσ.....μπραβο γιωργο κ λοιποι εχετε μεγαλα@@@@@...ας τα βλεπουν διαφοροι προπαγανδιστες που ολη μερα βριζουν κ λοιδωρουν-οι βολεμενοι κ οι μονιμως αποντες φυσικα.Α κ κατι για τον Κο μανανα.η δουλεια που κανεται εσεισ προσωπικα στο δημο ειναι εξαιρετικη κ σας δινω τηερμα συγχαρητηρια κ το βλεπει ολος ο κοσμος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/11 16:44

    Απο που διαπιστώσατε ότι η Νομαρχιακή Συνέλευση είναι πρωτοβουλία του Γραμματέα κ. Μανανά αφού η ανακοίνωση της Νομαρχιακής ρητά αναφέρει:
    «θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση – Συνδιάσκεψη στα πλαίσια των διαδικασιών της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου 2011».
    Δεν καταλαβαίνετε αναλφάβητοι και γλείφτες κονδυλοφόροι ότι ρεζιλεύετε και τους κομματικούς θεσμούς και τον κ. Μανανά.
    Και μετά όπως είναι τα πράγματα οι προσπάθειες πρέπει να είναι κοινές, μπρός στο κόμμα όλοι είναι ίσοι. Και ακόμη τους Αγανακτισμένους το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να τους καλμάρει, βρίζοντας τους όπως εσείς ανοίγεται τους ασκούς του Αιόλου.
    Μήπως η παρουσία μας Γιώργο δεν είναι απαραίτητη; Με τέτοιο κλίμα που διαμορφώνουν οι θαυμαστές σου τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/11 23:19

    Ανωνυμε 2-6-11 1451 Εσυ που εισαι παρων,και ξερεις τους βολεμενους,και τους αποντες απο τα κοινα,πες μας ποσοι συντροφοι σου, εκαναν κακουργηματικες πραξεις, και ποιος τους εδωσε το δικαιωμα,να μας ξεφτυλιζουν,εμεις που τους δωσαμε την καρεκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MANANAΣ ΓΙΩΡΓΟΣ3/6/11 09:13

    Σας παρακαλω ολους αν μπορειτε ηρεμια!ουτε βρισιδια ουτε τετοια συμπαρασταση......Βεβαια δεν χρειαζομαι(ουτε το κανα ποτε)ουτε γλειφτες κονδυλοφορους οπως τους αποκαλεις ανωνυμε φιλε.Η αληθεια ειναι ομως οτι πολλοι λιγοι εως ελαχιστοι συντροφοι βοηθησαν κ βοηθουν κ εχει τεραστια δουλεια.Δεν χρειαζομαι εγω προσωπικα-το ΠΑΣΟΚ κ η κοινωνια χρειαζεται.Οσο για αυτο που ανεφερες ανωνυμε-φιλε ολα στα πλαισια γινονται αλλα επειδη το κομμα δεν ειναι οργανωτικα στην καλυτερη κατασταση δεν υποχρεωνει καμια ενγκυκλιος για τιποτα!Οντως σε παρα πολλες περιοχες δεν εγινε απολυτως τιποτα.Σας ευχαριστω για τη φιλοξενια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/6/11 20:00

    Χαίρε Ω! Χαίρε κ. Μανανά με τις φαντασιώσεις σου!!!!!!!!! Τι μας λες;
    Άϊ παράτα μας να δούμε άσπρη μέρα.
    Ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου κέρδισε άλλο ένα τζακ ποτ σήμερα στο διεθνή χώρο. Τέτοιους κομματικούς δεν τους έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ κ. Μανανά.
    Τέρμα τα επιδόματα της τεμπελιάς, ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του

    Ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου...
    Από το Γραφείο Τύπου
    του ΠΑΣΟΚ

    ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ
    To ΠΑΣΟΚ διοργανώνει από χθες, Τετάρτη 1 Ιουνίου έως την Τετάρτη 8 Ιουνίου, 22 ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου, σε όλη τη χώρα, με θέμα την πολιτική συγκυρία και την ενημέρωση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
    Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΟΜΟΣ/ΠΟΛΗ ΟΜΙΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 1/6 Α + Β ΠΕΙΡΑΙΑ Κ. ΑΣΚΟΥΝΗΣ
    ΠΕΜΠΤΗ 2/6 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/6 ΡΟΔΟΠΗ Β. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ

    ΣΑΒΒΑΤΟ 4/6 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ε. ΧΑΛΑΤΣΗ
    ΣΑΒΒΑΤΟ 4/6 ΠΕΛΛΑ Σ. ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ

    ………………………………………………………………………………………….

    Ταυτόχρονα, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου, υλοποιούνται από στελέχη μας επιπλέον 25 ανοιχτές διαδικασίες για την συνδιάσκεψη σε Καλλικρατικούς Δήμους των Νομών Βοιωτίας, Λακωνίας, Φθιώτιδας, Κυκλάδων, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Ηλείας, Αρκαδίας,

    Λεπτομέρειες: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/fceb9345-e4ac-4dd3-9b68-f0fccf4b9542

    Και http://press-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_2725.html
    Share on Facebook Αναρτήθηκε από το Press 3/06/2011 στις 6:39:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/6/11 01:54

    TΙ ΛΕ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΝΟΜΟ Κ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΝ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ-ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ Κ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ.ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΤΡΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.....ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΡΩΤΑ Κ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ Κ ΜΑΔΕΜΛΗ .ΚΑΤΙ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.Α ΕΧΕΙ Κ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ.ΒΓΕΣ Κ ΜΙΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΜΑΝΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ4/6/11 02:15

    Αγαπητε ανωνυμε των οκτω(ουτε δελτιο ειδησεων να σουνα).βγες κ μιλα πρωτα επωνυμα κ μετα μιλαμε.Ο καθενας εχει την πορεια του κ καταγραφεται!Εσυ σιγουρα εχες πιασει του παπα τ(το ττζακ ποτ ξεχασα)!Μπραβο μεγαλε αγωνιστη συνγκινυθηκα.Να μας γραφεις τα κειμενα το προγραμμα να σε καλουμε στις μαζωξεις να μας καθοδηγεις-να σε δωσω κ τα κλειδια της ΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ισως απο το επιδομα που εσυ πληρωνεσαι.Κ φαινεται οτι πληρωνεσαι καλα κ συμμετεχεις παντου-ξερεις...ελα τωρα....Κ το ονοματακι σου αμα θελεις γιατι σημερα ειναι η πρωτη κ τελευταια φορα που σε γραφω στα.....μ μμε !αντε γεια σου κ δουλεψε κ λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/6/11 13:55

    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ..Κ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ(ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ) ΕΝΝΟΩ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ Κ ΓΙΑ ΟΛΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ Ν ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ!ΤΑ ΛΕΣ Κ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑΑΑΑ.....ΣΤΕΙΛΕ Κ ΣΤΗΝ ΕΚΑΠ ΚΑΜΙΑ 5-6ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...ΚΑΝΟΥΝ Κ ΚΡΙΤΙΚΗ-ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑ!ΧΡΙΣΜΑΤΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΕΚΛΟΓΕΣ-12 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ-ΠΟΣΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΙΕΥΡΙΜΕΝΕΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ-3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΣΥ.ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΛΑΙΚΟΣ Κ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΕΛΟ.......Κ ΛΙΓΟ ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΝΗ-ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/6/11 19:18

    Αγαπητε Γραμματεα Γ.Μανανα.Γνωριζουμε ολοι την ακεραιοτητα σου,σε παρακαλω πρεπει αυτην την περιοδο που οι δικοι μας τα εκαναν δυσκολα τα πραγματα,να ηρεμησεις και να καταγγειλεις ποσους πηρε ο Γιαννακιδης,εκτος ΑΣΕΠ,στην νεα περιφερεια.Εαν θελεις θα σου δωσω εγω τα ονοματα,τα πηρα απο εναν βουλευτη του ΠΑΣΟΚ,απο τους 16.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/6/11 19:30

    Από που θα μπορέσω να προμηθευθώ όμοια μεγαλα@@@@@... σαν του κ Μανανά κ ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΝΗ-όμοιας ποιότητας κ απόδοσης σαν του κ. Μανανά.
    Αϊ σιχτίρ με τα πάπαλά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MANANAΣ ΓΙΩΡΓΟΣ5/6/11 02:31

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 7.30(4-6-11)ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΚΑΜΙΑ.ΒΡΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ-ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Κ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠ ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΝΤΟΥΓΑΝΙ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ.....ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.