27.6.11

Ετοιμάζεται επιστροφή Φωτιάδη στην κυβέρνηση;;;

Άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες, που σύμφωνα με πληροφορίες μας μόνο φήμες δεν είναι, για την επιστροφή του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Φωτιάδη στην κυβέρνηση. Ο Εβρίτης πρώην βουλευτής, ο οποίος θήτευσε σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του Κώστα Σημίτη, βρίσκεται σε συνομιλίες με ανθρώπους του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, για την αξιοποίηση του στο υπουργείο.

Η σχέση των δυο ανδρών είναι εξαιρετική, από την εποχή που ο Απόστολος Φωτιάδης υπήρξε σύμβουλος στο Πολιτικό Γραφείο του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Ο Εβρίτης πολιτικός μάλιστα, την περίοδο της εσωκομματικής διαμάχης για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ το 2007, είχε βρεθεί δίπλα στον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον οποίο είχε στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.
Περιμένουμε τις εξελίξεις, μα προπαντός, τι έχουν να πουν ορισμένοι από το στρατόπεδο του Παπανδρέου…

2 σχόλια:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.