27.6.11

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 στις 11 το πρωί, στο αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Παραχώρηση για χρήση έναντι τέλους χώρου πλατείας Βασιλέως Παύλου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
2. Σύσταση επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού.
3. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής, του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής (αριθμ. 1.4/1-6-2011 απόφ. Διοικ.Συμβουλίου).
4. Έγκριση της έκθεσης εσόδων-εξόδων Α’ τριμήνου του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2011.
5. Έγκριση μισθώσεως ακινήτου για την προσωρινή στέγαση αναξιοπαθούντων.
6. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμων Κομοτηνής και Ιάσμου για την εκτέλεση των πράξεων: α)Πρότυπα επιδεικτικά έργα εξοικονόμησης ενέργειας και αξιοποίησης ΑΠΕ στο Σχολικό Συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου Ιάσμου και β)Πρότυπα Επιδεικτικά έργα εξοικονόμησης ενέργειας και αξιοποίησης ΑΠΕ στο Δημοτικό Σχολείο Σώστου.
7. Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή στην Τράπεζα Πληροφοριών ΟΤΑ και νομικών τους προσώπων Δήμος ΝΕΤ.
8. Έγκριση μεταφοράς πλεονάζοντος προσωπικού από τη Δημοτική Επιχείρηση με την επωνυμία: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής στο ΝΠΔΔ με την επωνυμία Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής.
9. Καθορισμός ορίων Σχολικών Μονάδων Δήμου Κομοτηνής και χρήση των κενών Σχολικών Μονάδων.
10. Έγκριση πολιτιστικών - αθλητικών δαπανών του Δήμου καθώς και συναντήσεων και συνεδρίων
11. Δωρεάν παραχώρηση ή μη χρήσης δημοτικού καταστήματος ευρισκομένου επί της οδού Μπακάλμπαση 4, στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΚ) Κομοτηνής για τη στέγαση των γραφείων της.
12. Έγκριση τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2011.
13. Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας -Θράκης 2007-2013 στην πρόσκληση 59 κατηγορία πράξεων: Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών σχολείων.
14. Έγκριση Τεχνικού Δελτίου για την υποβολή πρότασης στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης οροσειράς Ροδόπης.
15. Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας -Θράκης 2007-2013 στον άξονα προτεραιότητας 9.
16. Έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής (αριθμ. 3/2011 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής)

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/6/11 20:04

    Συγκρότηση Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού (αρ. 2 ν3869/10).
    Η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού θα μπορεί να επιλύει συμβιβαστικά τις διαφορές μεταξύ προμηθευτών και καταναλωτών ή ενώσεων καταναλωτών και να παρέχει τη συνδρομή του σε αιτήσεις διακανονισμού υπερχρεωμένων νοικοκυριών με τράπεζες.

    Η επιτροπή είναι τριμελής και αποτελείται από:
    Εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου
    Εκπρόσωπο της ένωσης καταναλωτών
    Εκπρόσωπο του εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου
    Και γραμματέα υπάλληλο του Δήμου.

    Δεν γνωρίζω αν η επιτροπή θα επιλύει και τις «διαφορές» μεταξύ μεγαλοφειλετών και της ΔΕΥΑΚ και μεγαλοφειλετών και του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.